Pachete speciale pentru minivacante de Craciun si Revelion la Ibis Sibiu

Data publicarii: 07-12-2012 | Turism

Hotelul Ibis Sibiu si-a lansat pachetele speciale de sfarsit de an, facand reduceri semnificative atat de Craciun, cat si de Revelion.

De Craciun, propunerea Ibis este "Enjoy the Christmas Market in Sibiu”, mizand pe farmecul pietei de Craciun, al carei partener oficial este in acest an, pentru a atrage atat turisti romani, cat si straini.

Preturile pachetelor speciale Christmas Market Ibis Sibiu incep la 69 € pentru 2 persoane, incluzand 2 nopti de cazare in camera dubla, tur ghidat prin Targul de Craciun si Centrul Istoric al Sibiului, in limbile engleza, germana sau franceza. Pentru a-i face fericiti pe iubitorii muntelui si ai sporturilor de iarna, pachetele Ibis includ  si skipass de 1 pentru 2 persoane zi la Arena Platoul din Paltinis. 

Un mic secret: mentionati codul "BRAD” atunci cand faceti rezervarea, prin telefon sau email, si odata ajunsi la hotelul din inima Sibiului veti primi un cadou surpriza!

Oferta Ibis Sibiu de Craciun este valabila pana pe 26 decembrie, doar in weekenduri. 

Revelionul 2013, cu 3 nopti de cazare la IBIS Sibiu costa anul acesta 99 € / persoana. 

Pachetul Ibis Sibiu de Revelion este valabil in perioada 30 decembrie - 2 ianuarie si include 3 nopti de cazare in camera dubla, mic dejun si Brunch Special in ziua de 1 ianuarie. 

Petrecerea de Revelion la Ibis, care este optionala, imbina traditiile romanesti (mai ales cele culinare) si muzica moderna, pretul fiind de 75 €/ persoana.

Ca o noutate, aceste pachete de sfarsit de an sunt promovate pentru prima data si in afara Romaniei, pe website-ul international al lantului hotelier de 3***Ibis si pe website-ul grupului Accor (din care face parte Ibis).

 Ibis, singurul lant hotelier international de 3*** activ in Romania, opereaza in prezent 4 hoteluri in tara noastra : 2 in Bucuresti, 1 in Constanta si 1 in Sibiu. Ibis este parte din grupul hotelier international Accor.

DESPRE IBIS

In urma strategiei de dinamizare a brandurilor economy ale grupului Accor, primul operator hotelier din lume, cu peste 4400 de hoteluri in 92 de tari, ibis evolueaza. Printre principalele noutatii : un plan de modernizare a paturilor si o noua configuratie a spatiilor comune, ca ilustrare a nivelului ridicat al serviciilor, a confortului si grijii fata de clienti, care caracterizeaza brand-ul. Ibis este primul lant hotelier care a obtinut certificarea ISO 9001 pentru profesionalism si calitate, 84% din retea fiind certificata. Mai mult de o treime din reteaua ibis este de asemeni certificata ISO 14001, lucru ce demonstreaza concret implicarea marcii in protejarea mediului. Infiintat in 1974, ibis este Lider European si al 4-lea lant de hoteluri economy din lume, cu peste 113.000 de camere si 933 de hoteluri in 53 de tari. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: