Multi oameni apreciaza instrumentele de scris exclusiviste

Data publicarii: 07-12-2012 | Diverse

 Trodat Goldring - pixul cu stampila este o combinatie a unui instrument de scris de inalta calitate si functional si o stampila care are un mecanism simplu si usor de utilizat si se "ascunde" sub un capac detasabil. Produsul se poate constitui si intr-un cadou pentru partenerii de afaceri iar in plus, poate fi aplicata o placuta pentru stampila personalizata. Nume importante, precum SC OMV Petrom Marketing SA, Cetelem IFN SA, Foxx Color SRL, Contr-all End SRL, DACRIS SRL,  au ales deja acest produs de calitate.

Instrumentele de scris Goldring conving prin design-ul lor atemporal, prin precizie si fiabilitate. Materialele, mecanismele si procesele de finisare sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Goldring Style este o noua linie de produse. Patru modele atractive sunt disponibile, de la o eleganta fara varsta la modern si stilat. Cele 4 variante au fost proiectate pentru satisfacerea tuturor cerintelor.

  •   Goldring Style Chrome 306102 
  •   Goldring Style Gold 306101 
  •   Goldring Style Black 306103 
  •   Goldring Style Earth 306104

Pixul vine cu o stampila avand dimensiunea de imprimare: 35x7mm si permitand includerea a maxim 3 linii de text. Pe suprafata amprentei pot fi incluse logo-uri sau sigle reprezentative. Pixurile sunt dotate standard cu mina de culoare albastra, iar tusiera pentru stampila este de culoare neagra. Pixurile se livreaza in doua variante de casete:

  • -    in casete elegante de culoare neagra care la interior sunt acoperite cu saten alb
  • -    in casete negre din plastic

Designul special si elegant este proiectat pentru o durata lunga de viata si pentru a-si mentine aceeasi calitate in timp. Toate materialele de productie, cum ar fi otelul inoxidabil si metalele pretioase, desarvarsesc designul deosebit. Stampila este de asemenea creata pentru a fi utilizata pentru pentru numeroase amprentari.

StampileOnline.ro are in fiecare luna si o oferta speciala http://www.stampileonline.ro/oferta-speciala disponibila pe site. In luna decembrie, la o stampila Trodat Printy 46030 comandata primiti cadou un pix cu stampila Rigoni x 20. Comenzile se fac direct pe site. 

Toti fanii StampileOnline.ro de pe Facebook http://www.facebook.com/StampileOnline   beneficiaza de o reducere de 10%. 

Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .



Ultimele stiri pe BankNews.ro: