CIRQUE DU SOLEIL REVINE LA BUCURESTI CU ALEGRIA

Data publicarii: 12-12-2012 | Lifestyle

  • Prezentat de Orange
  • Spectacole la Romexpo pe 5, 6, 7 si 8 septembrie 2013 
  • Bilete disponibile online incepand de azi pentru membrii Cirque Club 
  • Biletele pentru publicul larg intra in vanzare de pe 13 decembrie

Cirque du Soleil are placerea sa anunte spectacolul Alegria la Bucuresti! O productie indelung aplaudata in intreaga lume, cu doar 5 reprezentatii, zilnic incepand de pe data de 5 pana pe 8 septembrie inclusiv, la Romexpo, Pavilionul Central.

 Bilete in avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club pana pe 12 decembrie. Inscrierea in Cirque Club este gratuita si ofera membrilor sai prioritate la cumpararea  biletelor, oferte speciale si informatii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, accesati www.cirqueclub.com.

 Din 13 decembrie, incepand cu ora 09.00 am, biletele vor fi disponibile pentru publicul larg exclusiv in Orange shop, online pe www.cirquedusoleil.com/alegria sau pe www.eventim.ro. Pana pe 12  ianuarie 2013, clientii Orange pot cumpara bilete in Orange Shop cu 10% discount la toate categoriile de locuri, mai putin VIP.  Reducerea se aplica exclusiv clientilor Orange.

 Alegria (cuvant spaniol care inseamna optimism, bucurie, veselie) dispune de o distributie internationala de 55 de performeri si muzicieni din 15 tari. Alegria adopta un stil baroc, de opera, cu costume viu colorate, muzica originala interpretata live si o serie de detalii ce vin sa imbogateasca spectacolul uimitor de atletism si arta. Rezultatul este un amestec impresionant de indemanare, forta si viteza combinate cu acrobatii elegante, aproape eterice.

 Alegria include acrobatii uluitoare, incluzand numarul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatica, si numarul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobati indrazneti se balanseaza la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Imaginati-va doua interprete agile ce readuc la viata arta mongola a contorsionarii si artisti jongland cu cutite in flacari pe langa corp in ritmicul si periculosul Dans al Cutitelor de Foc. Vibratia tineretii este insufletita de alertul Power-Track, o demonstratie  geniala de coregrafie sincronizata si sarituri la trambulina, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. In Barele Rusesti, artistii zboara prin aer, cu tumbe spectaculoase si rasuciri la jumatatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robusti ai colegilor lor. Alegria este mai mult decat un spectacol... este o experienta unica si emotionanta care va captiva spectatorii de toate varstele.

 Sponsori si parteneri

Cirque du Soleil multumeste Orange, sponsor oficial al turneului din Romania, precum si Events, organizatorul evenimentului.

 Despre Cirque du Soleil:

Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase din aproape 40 de tari de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil. Mai multe informatii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

 Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10,243 milioane de clienti si venituri de 680 milioane de euro la 30 septembrie 2012. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 227 milioane de clienti pe cinci continente. Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

LOCATIE:  

Romexpo, Pavilionul Central

Program (5-8 septembrie 2013)

  • Joi, 5 septembrie, orele 20:00
  • Vineri, 6 septembrie, orele 20:00
  • Sambata, 7 septembrie, orele 20:00
  • Duminica, 8 septembrie, orele 13:00 si 17:00

 BILETE:

Adulti

  • VIP: 500 RON
  • Premium: 350 RON
  • Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultati harta de mai jos)

Copii (pana la 12 ani, inclusiv):

  • VIP: 350 RON
  • Premium: 245 RON
  • Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultati harta de mai jos)

*Reducerea e valabila pentru copii cu varste pana la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar insotit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile in numar limitat.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: