Banca Transilvania face angajari. Vezi unde si pe ce posturi

Data publicarii: 14-12-2012 | HR/Cariere

Banca Transilvania cauta candidati care au absolvit specializari din domeniul medical, tehnic sau economic care sa performeze in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Sfantu Gheorghe. ECONOMICA.NET iti spune cum te poti angaja acum la Banca Transilvania si cu ce posturi oferteaza acum Banca Transilvania candidatii interesati de o cariera in cadrul bancii.

Banca Transilvania cauta in aceasta perioada omul potrivit pentru postul de relationship manager - divizia pentru medici la Timisoara, Sfantu Gheorghe si Iasi. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, preferabil in domeniul medical, are studii postuniversitare in finante sau vanzari, are minimum un an experienta ca reprezentant de vanzari sau medical, e un negociator si comunicator, are permis de conducere categoria B si, preferabil, vorbeste limba engleza. Detalii gasesti aici.

Banca Transilvania mai recruteaza in aceasta perioada pe postul de analist credite corporate la sucursala Otopeni. Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii superioare economice, ai studii postuniversiare in domeniul financiar/bancar, ai minimum trei ani experienta in domeniul analizei financiare a companiilor si cunostinte contabile peste medie.  Intra aici daca vrei sa aplici pentru acest post.

Integral in ECONOMICA.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: