Bursa este mai aproape cu aplicatia Tradeville pentru Windows 8

Data publicarii: 18-12-2012 | Bursa

Casa de brokeraj Tradeville, lider in online trading si un pionier al pietei de capital locale, anunta prima aplicatie romaneasca pentru Windows 8 cu ajutorul careia investitorii romani pot tranzationa la Bursa de Valori Bucuresti si SIBEX. Avand in vedere potentialul foarte ridicat de participare al romanilor pe piata de capital, aplicatia ofera un puternic suport educational celor ce inca nu investesc pe bursa dar urmaresc sa cunoasca oferta de instrumente financiare romanesti si sa invete principiile de baza despre tranzactionare.

Tehnologia ca factor de crestere al pietei de capital

Robert Simoiu, Manager IT Tradeville: "Piata de capital este un domeniu puternic impulsionat de tehnologie si am reusit sa ne construim un nume in piata pentru inovatiile tehnologice pe care le propunem investitorilor pe bursa. Pe rand am fost prima societate ce a permis tranzactionarea pe Web, pe smartphone si acum, pe Windows 8. Colaborarea cu Microsoft este un vector ce ne-a permis in toti acesti ani sa propunem de fiecare data noi standarde de inovare.”

Clientii existenti vor regasi in aplicatia pentru Windows 8 cele mai importante functionalitati ale platformei online, in timp ce clientii noi vor avea la dispozitie un cont demo pentru a invata sa tranzactioneze cu zero riscuri in conditii de piata reale. 

Aplicatia Tradeville pentru Windows 8 permite urmatoarele niveluri de acces:

  • Utilizare implicita: utilizatorii ce instaleaza aplicatia vor fi in contact cu cele mai importante stiri bursiere si vor accesa cotatii pentru simbolurile de actiuni listate la BVB;
  • Utilizare in scop demonstrativ: prin intermediul unei platforme performante, fiecare utilizator are la dispozitie 100.000 RON virtuali (50.000 RON pentru actiuni si 50.000 de RON pentru titluri futures) pentru investitii cu risc zero si in conditii de piata reale;
  • Utilizare in scop lucrativ: utilizatorii autentificati pot tranzactiona titlurile companiilor client Tradeville. 

Cea mai buna experienta de tranzactionare pe Windows 8

Fie ca sunt clienti activi, fie ca tranzactioneaza virtual, utilizatorii Windows 8 au acces la cotatii si la stiri, adancimea pietei, lansare de ordine noi pe actiuni si derivate si rapoarte despre contul propriu. 

"Am castigat cateva sute de clienti noi in primele saptamani de la disponibilitatea Tradeville in Windows Store. Este, cu siguranta, cea mai buna aplicatie pe care echipa mea a creat-o pana acum si suntem increzatori ca vom aduce astfel mai multi romani pe Bursa”, a completat Robert Simoiu.

Aplicatia Tradeville pune in valoare multe dintre capabilitatile Windows 8 pentru dezvoltarea de aplicatii. Modul elegant in care utilizatorii nostri primesc notificari, functia de regasire imediata a companiilor pe listate pe bursa si usurinta utilizarii instrumentelor financiare se numara printre scenariile pe care utilizatorii le vor aprecia cel mai mult la aplicatia Tradeville.

Petru Jucovschi, Technology Evangelist, Microsoft Romania: "Cu o combinatie unica de competente de piata si de tehnologie, echipa Tradeville reuseste sa ofere o experienta puternic personalizata utilizatorilor Windows 8. Ne bucuram ca aplicatia Tradeville este disponibila in Windows Store din ziua lansarii Windows 8 - este exemplul perfect de parteneriat dezvoltat din convingerea ca inovatia e un factor important de crestere a valorii oferite clientilor nostri comuni.”

Aplicatia Tradeville poate fi descarcata gratuit din Windows Store. Mai multe informatii despre aplicatie pot fi gasite pe site-ul dedicat Tradeville.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: