Reduceri de 25% la 'Trenurile Zapezii', de la 1 ianuarie 2013

Data publicarii: 21-12-2012 | Turism

CFR Calatori acorda reduceri de 25% in cursul saptamanii la "Trenurile Zapezii", spre si dinspre munte, incepand cu 1 ianuarie 2013, informeaza, joi, compania.

Potrivit unui comunicat al CFR Calatori, de la 1 ianuarie 2013, pasagerii vor beneficia de variante avantajoase de calatorie prin oferta "Trenurile Zapezii", care vor da posibilitatea, in special iubitorilor sporturilor de iarna, sa aleaga din variantele de calatorie spre si dinspre munte la unele trenuri spre si dinspre Valea Prahovei, Vatra Dornei si Piatra Neamt, adresandu-se in acelasi timp tuturor categoriilor de pasageri, indiferent de varsta. 

Reducerile tarifare pentru aceste trenuri sunt: 25%, de luni pana joi, pentru pasagerii care circula cu trenuri pe ruta directa, la clasa a 2-a, si au ca punct de plecare sau destinatie o statie de pe ruta Sinaia - Brasov, si tot 25%, de luni pana joi, pentru pasagerii care au ca statie de plecare sau destinatie Vatra Dornei, respectiv Piatra Neamt. 

Tot in aceeasi perioada, oferta privind "reducerile 31% si 56%, pentru Valea Prahovei" pe rute intre Sinaia - Brasov si retur e valabila si in cursul saptamanii si, in plus, in zilele de final de saptamana, respectiv vineri, sambata si duminica, pasagerii pot utiliza oferta "Biletul de week-end", care acorda reduceri intre 15% si 35% (in functie de numarul de weekend-uri). 

Oferta de calatorie ''Trenurile Zapezii'' este valabila pana la data de 28 februarie 2013 si se poate procura de la statiile si agentiile de voiaj CFR, online sau de la automatele de vanzare bilete CFR. Pasagerii care opteaza pentru aceasta oferta nu pot beneficia de alte reduceri acordate in baza unor acte normative. Oferta va fi vanduta ca optiune de baza pentru cei care nu beneficiaza de alte facilitati. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: