Laura Georgescu (CNA) despre demisia colegului sau Mihai Malaimare: Este un act de vointa unilateral

Data publicarii: 16-01-2013 | Media

Presedintele CNA, Laura Georgescu, care trebuie validata in aceasta functie de Parlament, a afirmat marti ca demisia colegului sau Mihai Malaimare este un act de vointa unilateral.

"Stirea a venit urmare a comunicatului dat de Casa de avocati care il reprezinta pe Mihai Malaimare. Demisia este un act de vointa unilateral. Mihai Malaimare, care mi-e prieten de ani de zile, si-a depus demisia, dar socat de ce a vazut la prima noastra conferinta publica de joi, ca sa ne protejeze. Asta a fost intelegerea si noi am asteptat atitudinea lui, fiindca este problema lui", a spus Georgescu, care a confirmat ca demisia a fost depusa pe 11 ianuarie. 

Ceilalti membri CNA au declarat ca au aflat de demisia colegului lor din presa. 

"Am aflat astazi din presa. Imi pare rau. Am citit ca e vorba de ceva incompatibilitate.... Imi pare foarte rau, chiar era un om in care puteai gasi intotdeauna echilibru", a apreciat Alexandru Jucan. 

La randul sau, fostul presedinte al CNA, Rasvan Popescu, a spus ca a aflat din presa de demisia lui Malaimare iar vicepresedintele CNA, Viorel Vasile Buda, a afirmat ca a aflat de la colegii sai. 

"Am auzit in schimb de la colegi ca si-ar fi dat-o, dar nu am primit-o. Nu o am... Trebuia sa vina la cancelarie. Evident ca e un act unilateral si trebuie sa luam act de el", a declarat Buda. 

Mihai Malaimare a confirmat marti, intr-o declaratie acordata AGERPRES, ca a demisionat din functia de membru al Consiliului National al Audiovizualului pe motiv ca ar exista o cercetare a Agentiei Nationale de Integritate in ceea ce il priveste sub suspiciunea de incompatibilitate cu calitatea sa de membru CNA si de director al Teatrului Masca. 

"Exista o cercetare a ANI in ceea ce ma priveste sub suspiciunea ca as fi incompatibil ca membru CNA si director al Teatrului Masca. Este o chestiune pe care eu o sa o contest, dar, avand in vedere ca eu respect ideea de stat de drept, iar asta pana una alta este o institutie a statului de drept, mi-am dat demisia", a precizat, pentru AGERPRES, Mihai Malaimare.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: