Traian Basescu, reprezentantilor Dacia-Renault: Multumesc pentru modul onest in care ati actionat pe piata romaneasca

Data publicarii: 16-01-2013 | Politica

Presedintele Traian Basescu le-a multumit marti reprezentantilor Grupului Dacia-Renault pentru "modul onest" in care au actionat pe piata romaneasca iar acestia au dat asigurari ca vor continua sa investeasca in Romania in aceeasi maniera onesta.

"Grupul Renault-Dacia, Dacia-Renault, este cel mai mare exportator al Romaniei. (...) Va multumesc mult pentru modul onest in care ati actionat pe piata romaneasca, spre satisfactia romanilor, in primul rand, si, fara indoiala, si spre beneficiul Grupului Renault", a spus presedintele in discursul sustinut cu prilejul decorarii unor angajati ai Grupului Dacia-Renault. 

La randul sau, Carlos Tavares Antunes Dias, director general Grup Renault, a multumit in numele grupului pentru recompensa oferita de presedintele Basescu. De asemenea, el a multumit si pentru "decizia inteleapta" care a facut ca Grupul Renault sa aiba succes, referindu-se la privatizarea Dacia. 

"Stim foarte bine ca forta noastra sta in unire si dorim sa va multumim, inca o data, pentru sprijinul constant de care ati dat dovada, pentru ca ne-ati sprijinit intotdeauna. Am dori sa va spunem de asemenea ca ceea ce apreciem foarte mult la cei cu care lucram este puterea lor de a colabora si spiritul lor deschis iar daca exista o valoare care trebuie subliniata si care sta la baza succesului nostru, aceasta este performanta. Atunci cand muncim depunem eforturi sustinute si avem in vedere rezultatele noastre, dar ne gandim si la consumatori, ca acestia trebuie sa fie pe deplin multumiti de calitatea produselor noastre. Si, asa cum ati mentionat si dvs, dle presedinte, vom continua in aceeasi maniera onesta, aici, in Romania, pentru publicul romanesc, pentru consumatorii romani", a afirmat reprezentantul Renault. 

Presedintele Traian Basescu a decorat marti mai multi angajati ai Dacia-Renault, in semn de "inalta pretuire pentru contributia remarcabila la dezvoltarea industriei de autoturisme in Romania, pentru ingeniozitatea tehnologica, seriozitatea si inteligenta manageriala de care au dat dovada in procesul de constructie a autoturismului Dacia Renault". 

Traian Basescu le-a conferit Ordinul National ''Pentru Merit'' in grad de Cavaler lui Petru-Sorin Buse, director Renault Technologie Romania si Centru de Inginerie, Ordinul ''Meritul Industrial si Comercial'' - in grad de Mare Ofiter lui Carlos Tavares Antunes Dias, director general Grup Renault, Ordinul ''Meritul Industrial si Comercial'' - in grad de Comandor lui Jean-Christophe Kugler, lider pentru regiunea Euromed-Africa si presedinte al Consiliului de Administratie ''Dacia'', si Ordinul ''Meritul Industrial si Comercial'' - in grad de Cavaler lui Radu Mavrodin, director executiv resurse umane ''Dacia'', lui Doru-Radu Coman, director Gama MO ''Dacia'', si lui Cornel Olendraru, director Uzina Mecanica ''Dacia''. 

La ceremonia de decorare, care a avut loc la Palatul Cotroceni, a fost prezent si ambasadorul Frantei la Bucuresti, Philippe Gustin. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: