AFI Europe a obtinut 30 milioane de euro de la Raiffeisen pentru mall-ul din Ploiesti

Data publicarii: 16-01-2013 | Finante-Banci

AFI Europe, membru al AFI Group, a anuntat semnarea unei finantari de peste 30 de milioane de euro pentru finalizarea constructiei proiectului AFI Palace Ploiesti cu Raiffeisen Bank International Viena si cu subsidiara Raiffeisen Bank Bucuresti. 

"AFI Europe are o colaborare veche cu Grupul Raiffeisen in zona Europei Centrale si de Est pe care suntem onorati sa o continuam si sa o dezvoltam pentru operatiunile noastre din Romania. Apreciem increderea bancii in AFI Europe precum si abilitatea de a acorda finantarea in ciuda contextului dificil al pietei. Asigurarea acestei finantari ne permite sa finalizam cu succes proiectul si sa deschidem mall-ul la data estimata, pe 3 octombrie 2013”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Proiectul de mall in cauza este primul dezvoltat in centrul orasului Ploiesti, deschiderea sa fiind programata pentru 3 octombrie 2013. Centrul comercial este amplasat pe strada Gheorghe Doja, de-a lungul drumului de acces principal din partea de nord-est, o pozitie care va transforma mall-ul in principala destinatie pentru cumparaturi din oras. La finalizare, mall-ul va include peste 100 de branduri internationale de top ce vor ocupa cele doua etaje cu o suprafata inchiriabila de 28.000 de metri patrati. Mall-ul va avea in dotare 1.000 de locuri de parcare atat supraterane cat si subterane. 

Integral pe InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: