EUROINS Romania cere retragerea acuzatiilor facute de service-ul AUTODARIS

Data publicarii: 06-02-2013 | Finante-Banci

Compania EUROINS Romania se arata surprinsa de declaratiile facute ieri in mass-media de service-ul AUTODARIS. Astfel, ca urmare a comunicatului de presa remis ieri de service-ul membru ASSAI, societatea EUROINS Romania i-a contactat pe reprezentantii acestuia. In urma discutiilor si cercetarilor interne amanuntite efectuate de catre cele doua companii, s-a demonstrat ca toate sumele restante sunt in prezent platite. 

"Am fost surprinsi de comunicatul remis ieri de AUTODARIS, cu atat mai mult cu cat la noi situatia financiara aferenta acestui service si altor membri ASSAI este clara. Nu se putea pune problema unor asemenea sume restante”, a declarat Mihnea TOBESCU, CEO al EUROINS Romania. 

"Speram ca este o neglijenta din partea AUTODARIS, care nu a contabilizat toate platile facute de EUROINS Romania. Asadar, cerem public ca AUTODARIS sa isi retraga acuzatiile nedrepte facute. In caz contrar, EUROINS Romania se va vedea nevoita sa ia masurile legale ce se impun in astfel de cazuri”, a completat liderul companiei.

La sfarsitul anului 2012, EUROINS Romania a facut o majorare substantiala de capital, in concordanta cu cresterea semnificativa a volumului de vanzari al companiei in anul trecut. Aceasta majorare a capitalului a fost a cincea de cand compania este detinuta de unul dintre cele mai mari grupuri de asigurare din regiune - EUROINS Insurance Group. Acesta din urma este detinut de EUROHOLD, o companie publica tranzactionata pe segmentul principal al Bursei de Valori din Varsovia. EIG este reprezentata in majoritatea tarilor sud-est europene, cum ar fi Bulgaria, Romania, Macedonia, Serbia si Turcia si are venituri de asigurare in 2012 de peste 160 milioane de euro. In ultimii ani, investitiile in EUROINS Romania au depasit 30 milioane de euro, compania devenind unul dintre cei mai mari asiguratori din tara.

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: