Xerox Corporation premiaza subsidiara sa din Romania

Data publicarii: 13-02-2013 | Afaceri

Xerox Romania a obtinut din partea Xerox Corporation premiul pentru cea mai buna operatiune din zona CEI (Europa Centrala si de Est si Israel), pentru rezultatele sale de business din 2012. 

Premiul a fost inmanat la inceputul acestui an, in cadrul intalnirii anuale a tarilor membre CEI, unde au fost decernate premii pe diverse linii de business,  pentru performantele din 2012 ale fiecarei tari membre CEI.  

Reteaua existenta de parteneri si noile parteneriate pe care Xerox Romania le-a incheiat anul trecut sustin strategia companiei de a fi lider in domeniul  tehnologiei si de a creste pe segmentul serviciilor.  

"Acest premiu demonstreaza ca strategia noastra concentrata pe servicii de management al documentelor si al proceselor de business se afla in directia cea buna”, a firma Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox Romania. "Aceasta performanta nu ar fi fost posibila fara tehnologii avansate, servicii de calitate, solutii personalizate pentru companii de toate dimensiunile si, desigur, profesionalismul si dedicarea celor care lucreaza zi de zi pentru Xerox Romania.”

Cu ajutorul serviciilor de management al documentelor si al proceselor de business, Xerox ajuta companii de toate marimile sa-si optimizeze afacerile si sa obtina reduceri de costuri de pana la 30%.

Comunicat de presa