Mitsubishi si Allianz-Țiriac fac echipa pentru siguranta ta

Data publicarii: 13-02-2013 | Finante-Banci

Incepand din acest an, posesorii de masini Mitsubishi pot beneficia de avantajele unei asigurari de avarii si furt care garanteaza servicii de protectie si asistenta de calitate superioara. Allianz-Tiriac in parteneriat cu M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru Romania, lanseaza o polita Casco special conceputa pentru clientii Mitsubishi din Romania, care asigura solutii simple, comode si rapide de constatare si rezolvare a daunelor, reparatii in service-urile agreate Mitsubishi la standardele de calitate ale producatorului si operativitate in plata despagubirilor.

"Toate modelele Mitsubishi sunt proiectate si fabricate cu cea mai mare precizie, orice client de-al nostru bucurandu-se, in mod traditional, de performantele si fiabilitatea ridicata a masinii pe care o achizitioneaza. Noi ne propunem sa oferim, in plus, celor care utilizeaza autovehicule Mitsubishi, servicii de calitate, atat la vanzare, cat si post vanzare. In acest context a aparut ideea lansarii acestei polite Casco”, declara Leonard Ungureanu, director executiv M Car Trading. 

"Polita co-branded Allianz-Tiriac - Mitsubishi este astfel conceputa incat sa vina in intampinarea nevoilor diferite de siguranta pentru posesorii de masini Mitsubishi, oferind acestora oportunitatea alegerii unui pachet optim de protectie si asistenta in caz de avarie a autovehiculului”, spune Aurel Badea, director executiv in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari, responsabil cu activitatea de subscriere asigurari generale. "Vorbim despre un produs modular care, in plus fata de componentele specifice de protectie, ofera o serie de beneficii suplimentare, in masura sa usureze viata soferului atat in caz de accident, cat si in cadrul procesului de reparatie.”

Asigurarea Casco oferita in parteneriat de Allianz-Tiriac si Mitsubishi este disponibila in trei variante:  ESENȚIAL, OFF-ROAD si PLUS.

Pachetul de baza - ESENȚIAL - acopera daunele provocate de producerea unor riscuri precum actiuni mecanice, fenomene naturale, incendiu, explozie, acte de vandalism, furt partial/ total sau tentativa de furt din si a vehiculului sau a componentelor acestuia, masuri luate pentru salvarea masinii, dupa producerea unui risc asigurat, precum si pentru cheltuielile efectuate in scopul limitarii pagubelor. In plus, asiguratul beneficiaza de asistenta rutiera, precum si de alte servicii, cum ar fi transportul vehiculului avariat la cel mai apropiat service Mitsubishi, inlocuirea setului de inchidere ca urmare a furtului sau pierderii cheilor / cardurilor / telecomenzilor. 

Serviciul de asistenta rutiera cuprinde, printre altele, ajutorul imediat al unei echipe de specialisti in cazul in care masina nu mai porneste, remorcarea, daca este nevoie, pentru masina defecta sau avariata. In plus, daca reparatia autovehiculului se efectueaza intr-o localitate aflata la o distanta mai mare de 50 km fata de domiciliu si nu poate fi executata in aceeasi zi, asiguratul poate opta sa beneficieze de asigurarea transportului, plata cazarii la un hotel, suport financiar pentru transferul masinii inapoi in localitatea de resedinta, chiar daca defectiunea a aparut in afara granitelor tarii.

Serviciul de asistenta rutiera, care se regaseste si in pachetele superioare OFF-ROAD si PLUS, este valabil pentru masini cu maxim 9 locuri si cu masa maxima autorizata de pana la 3.5 tone iar clientul de Mitsubishi se poate bucura de consiliere gratuita in ceea ce priveste constatarea daunei si formalitatile de deschidere a dosarului de dauna, din partea brokerului si/ sau din partea consilierului de daune de la dealerul Mitsubishi.

Pachetele OFF-ROAD si PLUS, superioare pachetului de baza, aduc avantaje unice cum ar fi despagubirea daunelor in cazul in care vehiculul circula in locuri inundate sau in afara drumurilor publice. Pachetul PLUS ofera suplimentar si extindere teritoriala, in afara Romaniei, a asigurarii Casco, clauza de asigurare de accidente a persoanelor aflate in masina, punand, totodata, la dispozitia clientului un autoturism ce poate fi utilizat pe perioada reparatiilor masinii avariate.

Toate aceste beneficii sunt oferite tuturor clientilor Mitsubishi care aleg una dintre variantele asigurarii co-branded Allianz-Tiriac - Mitsubishi, care pot opta pentru repararea vehiculului in service-urile autorizate Mitsubishi, unde exista o echipa experimentata, indiferent daca vorbim de pregatirea mecanicilor sau a personalului din receptie service.

Comunicat de presa