Portofoliul Aegon din Romania, transferat catre subsidiara poloneza

Data publicarii: 19-02-2013 | Finante-Banci

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat transferul portofoliului de polite al Aegon Asigurari de Viata catre Aegon Towarzystwo Ubezpieczen na Zycie (Polonia), care la finele anului 2011 numara 6.254 contracte si a generat prime de 9,6 milioane de lei.

"Consiliul CSA a aprobat transferul de portofoliu de asigurari de la Aegon Asigurari de Viata, in calitate de cedent, catre Aegon Towarzystwo Ubezpieczen na Zycie (Aegon Tuz), in calitate de cesionar. Se retrage, la cerere, autorizatia de functionare a Aegon Asigurari de Viata", se arata intr-un anunt al CSA, potrivit Mediafax.

Potrivit datelor Aegon Asigurari de Viata, la finele anului 2011 portofoliul societatii numara 6.254 de polite, din care 2.892 au fost incheiate in cursul acelui an.

Primele subscrise aferente aferente celor 6.254 contracte in vigoare au cumulat 9,6 milioane de lei, se precizeaza in raportaul anual al companiei.

Odata cu aceasta operatiune, grupul Aegon va opera pe piata din Romania in baza dreptului de stabilire, printr-o sucursala a Aegon Tuz.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: