Furnizarea serviciilor on-line ale Allianz-Tiriac- intrerupta in 20 si 21 aprilie

Data publicarii: 18-04-2013 | Finante-Banci

In zilele de 20 si 21 aprilie 2013 (sambata si duminica) furnizarea serviciilor on-line ale Allianz-Tiriac Asigurari va fi intrerupta. Accesul la aplicatiile publice on-line va fi restrictionat incepand cu 19 aprilie orele 18:00 si pana luni, 22 aprilie, orele 8:00, ca urmare a derularii unui exercitiu ce simuleaza aparitia unei situatii de urgenta ce ar afecta functionalitatea sediului central, a serverului Allianz-Tiriac si, in consecinta si a serviciilor on-line. Este, practic, vorba despre un exercitiu de testare a capacitatii de asigurare a continuitatii operatiunilor companiei in situatia aparitei intempestive a unor disfunctionalitati la nivelul unor functiuni centrale relevante.

 In intervalul alocat exercitiului site-urile www.allianztiriac.ro, www.allianzdirect.ro, http://pensii.allianztiriac.ro/ nu vor putea fi accesate. In acest context, nu vor putea fi realizate notificari si programari pentru constatarea daunelor acoperite de polite Allianz-Tiriac prin intermediul aplicatiei on-line.

 De asemenea, centrele de daune Allianz-Tiriac care in mod uzual au program de lucru cu publicul sambata vor fi inchise in data de 20 aprilie.

 Incepand de luni, 22 aprilie, ora 8:00 a.m., serviciile intrerupte in perioada exercitiului vor fi din nou complet functionale.