Tableta Samsung Galaxy Note 8.0, disponibila si pentru utilizatorii romani

Data publicarii: 07-05-2013 | IT&C

Noua tableta Galaxy Note 8.0 de la Samsung este disponibila si in Romania incepand din aceasta luna, dupa ce, in aprilie, dispozitivul a fost dezvaluit oficial in cadrul Mobile World Congress, a anuntat, marti, Samnsug Electronics Romania, importatorul marcii sud-coreene pe plan local.

Tableta de opt inci ofera utilizatorilor functii adaptate unui stil de viata activ, inclusiv optiuni multi-window, pentru impartirea ecranului portabil, acces la nenumarate aplicatii live, dar si o noua generatie S Pen. 

Terminalul de la Samsung este conceput pentru a stoca si gestiona datele personale si profesionale ale utilizatorului, fiind, de asemenea, prevazut cu un continut pre-instalat, precum serviciul de mesagerie instant Chat-On, aplicatia Awesome Note, introdusa pentru prima data pe tabletele Android odata cu lansarea Note 8.0, dar si multiple modalitati de a lua notite, inclusiv Memo, Jurnal si liste Must-remember. 

Cu ajutorul aplicatiei Flipboard, pot fi accesate stirile si noutatile din retelele sociale, in timp ce, prin intermediul dispozitivului S Pen, utilizatorii pot vizualiza o serie de materiale fara a atinge ecranul tabletei. 

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial in tehnologie, cu vanzari anuale de peste 187,8 miliarde de dolari. Compania are 236.000 de angajati in 79 de tari.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: