Modificari la nivelul managementului Allianz-Tiriac Asigurari

Data publicarii: 10-05-2013 | Finante-Banci


  • Cristian Ionescu preia coordonarea ariilor operationale ale companiei
  • Liliana Stefenel este promovata in functia de Director Economic Financiar

Incepand cu data de 1 mai a.c., Cristian Ionescu este noul Director Operatiuni (Chief Operations Officer - COO) al Allianz-Tiriac Asigurari, avand atributii de coordonare a ariilor operationale ale companiei, respectiv diviziile daune, tehnologia informatiei (IT) si operatiunile de tip back-office privind managementul politelor si al intermediarilor. De la aceeasi data, Liliana Stefenel ocupa functia de Director Economic Financiar (Chief Financial Officer - CFO), coordonand structurile de contabilitate, control financiar, investitii si managementul riscului.

"Vrem sa mergem inainte, in directia imbunatatirii performantelor operationale, fara sa facem vreun rabat de la calitatea serviciilor oferite. In acelasi timp, vom ramane consecventi in privinta promovarii unui model de afaceri bazat pe abordari prudentiale, capabil sa ofere garantii sub aspectul sigurantei financiare, al eficientei managementului riscurilor si al optimizarii investitiilor. Sunt convins ca atat Cristian Ionescu, cat si Liliana Stefenel vor reusi, de pe noile pozitii de management, sa adauge valoare activitatii companiei. Ii recomanda experienta acumulata in domeniul asigurarilor si practica indelungata in cadrul Allianz-Tiriac”, a declarat Remi Vrignaud, Directorul General al Allianz-Tiriac Asigurari.

Cu o experienta de 15 ani in asigurari, Cristian Ionescu lucreaza in cadrul Allianz-Tiriac din anul 2001. Timp de mai mult de 10 ani, pana in anul 2011, Ionescu a condus Divizia Control Financiar, pentru ca, in intervalul 2011-2013 sa ocupe functia de Director Economic Financiar (CFO).

Liliana Stefenel lucreaza in domeniul asigurarilor din anul 1998, exclusiv in cadrul Allianz-Tiriac, in aria financiar-contabilitate. Dupa 5 ani petrecuti in sucursala Allianz-Tiriac Sibiu, Stefenel a fost promovata, mai intai, in functia de Director Economic Regional (regiunea Vest), pentru ca, in perioada 2006 - 2013 sa coordoneze activitatile contabile consolidate ale Allianz-Tiriac Asigurari, din pozitia de Director al Diviziei Contabilitate.

Urmare a noilor numiri in functiile de COO si CFO, incepand cu data de 1 mai a.c., componenta Consiliul Director al Allianz-Tiriac Asigurari va fi urmatoarea: Remi Vrignaud (CEO), Virgil Soncutean (Director Vanzari si Distributie), Cristian Ionescu (Director Operatiuni), Liliana Stefenel (Director Economic Financiar) si Aurel Badea (Director Directia Tehnica - Subscriere Asigurari Generale, Asigurari de Viata si Sanatate, activitati de reasigurare). Consiliul Director al Allianz-Tiriac este structura executiva superioara cu rol decizional care coordoneaza activitatea diviziilor si departamentelor din Administratia Centrala si a Unitatilor Teritoriale in vederea implementarii eficace a strategiei companiei.

Cristian Ionescu va detine, de asemenea, si functia de Director General Adjunct in cadrul       Allianz-Tiriac. Aceeasi functie este detinuta si de Virgil Soncutean, Directorul de Vanzari si Distributie.

Numirile lui Cristian Ionescu si a Lilianei Stefenel in functiile de COO si Director General Adjunct, respectiv CFO au fost aprobate de Consiliul de Administratie al Allianz-Tiriac Asigurari la sfarsitul lunii aprilie, ele urmand a fi avizate de autoritatea de supraveghere si control, conform legislatiei in vigoare. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: