Protestul postasilor se extinde: 20 de oficii din Capitala sunt inchise

Data publicarii: 14-05-2013 | Actualitate

Protestul angajatilor din Posta Romana s-a extins in Capitala, fiind inchise 20 de oficii postale si Centrul de tranzit, locul in care ajunge toata corespondenta si de unde se distribuie catre unitati, a declarat, presedintele filialei Bucuresti a SLPR, Marin Ciubeica, transmite Mediafax.

Liderul filialei Bucuresti a Sindicatului Lucratorilor din Posta Romana (SLPR) a spus ca angajatii Centrului Tranzit s-au alaturat protestului declansat de lucratorii din oficiile postale, in jurul orei 10.30 fiind intrerupta activitatea.

Marin Ciubeica a precizat ca la Centrul Tranzit Bucuresti lucreaza, in ture, intre 600 si 700 de persoane, in acest moment fiind in fata institutiei cei care erau de serviciu, adica aproximativ 150 de persoane.

Acesta a mai spus ca numarul oficiilor postale inchise in Capitala a ajuns la 20.

Protestele angajatilor din Posta Romana, incepute in urma cu o zi in Bucuresti, s-au extins. Peste o suta de angajati din mai multe oficii postale din judetul Cluj au declansat, marti dimineata, o greva spontana, in semn de solidaritate cu actiunile colegilor din Bucuresti si nemultumiti de diminuarea normelor de lucru.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: