BCR face angajari in tara. Vezi posturile

Data publicarii: 15-05-2013 | Finante-Banci

BCR face angajari in Bucuresti, Sibiu, Iasi, Brasov, Constanta si Cluj, in aceasta perioada. Afla dintr-un material ECONOMICA.NET lista posturilor vacante la BCR.

BCR angajeaza pe postul de manager vanzari creante senior in Bucuresti.

Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii economice, juridice sau tehnice si are minimum cinci ani experienta in domeniul pentru care aplica. Are, de asemenea, experienta in recuperarea debitelor prin cesiuni de creante, experienta in vanzari si cunostinte juridice. Candidatul potrivit pentru acest post are cunostinte avansate de engleza. Detalii gasiti aici.

BCR mai angajeaza si pe postul de asistent manager in Capitala.

Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii superioare economice si ai cel putin sase luni experienta in domeniu.

BCR mai angajeaza in aceasta perioada in Bucuresti si pe urmatoarele posturi: manager relatii corporate senior, account manager, analist, analist conformitate, analist sistem functional.

In Brasov, BCR recruteaza pe postul de account manager, in timp ce la Cluj, BCR cauta omul potrivit pentru postul de coordonator affluent.

Sursa: Economica.Net


BCR face angajari si la Constanta pe urmatoarele pozitii: asistent manager, account manager, manager relatii corporate senior.


La Iasi si la Sibiu, BCR recruteaza pe postul de account manager.