Vouchere Bucharest City Tour pentru turistii cazati la hotelurile partenere din Capitala

Data publicarii: 21-05-2013 | Turism

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inceput, in aceasta saptamana, sa distribuie vouchere "Bucharest City Tour" hotelurilor partenere din Capitala, acestea urmand sa fie folosite de clientii lor pentru calatoria cu autobuzele double-decker, fara sa mai fie necesara achitarea cardului de transport la imbarcare.

Potrivit unui comunicat al RATB, in schimbul acestor vouchere, ce pot fi achitate direct la receptiile hotelurilor, la pachet cu tarifele de cazare, turistii primesc cardul de calatorie valabil pentru traseul turistic. 

Incepand cu 1 mai 2013, RATB a relansat linia 'Bucharest City Tour' iar in intervalul 1 - 20 mai 2013 au fost inregistrati peste 4.500 de calatori. 

O prima noutate o reprezinta harta 'Bucharest City Tour' care, pe langa datele generale privind traseul si functionarea liniei (program, pret, statii), ofera si informatii despre posibilitatile de petrecere a timpului liber in Bucuresti. Reperele partenerilor din categoria cluburi-baruri-restaurante sunt marcate pe harta cu diverse simboluri pentru a orienta turistii catre aceste locatii. Harta va fi disponibila, cu titlu gratuit, la receptiile unitatilor hoteliere, la toate centrele de emitere si reincarcare carduri din reteaua de vanzari RATB, la punctele de informare turistica, in aeroport si in principalele gari din Bucuresti. 

Incepand din acest an, flyer-ele "Bucharest City Tour'', ce contin informatii generale bilingve privind linia turistica, sunt prezente in camerele hotelurilor partenere RATB in acest proiect, precum si in centrele de vanzare RATB, in punctele de informare turistica, in aeroport si in principalele gari din Bucuresti. 

De asemenea, in acest an, pe langa ghidul audio in limbile romana si engleza, deja existent, clientii au la dispozitie un ghid audio in limba franceza si, in scurt timp, vor avea si unul in limba italiana. 

Site-ul special dedicat proiectului "Bucharest City Tour" si pagina de Facebook au fost reactualizate in acord cu noul concept de promovare, astfel ca, incepand din acest an, clientii interesati au posibilitatea de a identifica cu mai multa usurinta obiectivele turistice si culturale ale Capitalei. 

Programul "Bucharest City Tour' -2013, derulat de Regia Autonoma de Transport Bucuresti, ofera turistilor ce viziteaza Capitala un concept modern, integrat modelelor aplicate cu succes in intreaga lume. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: