Bank Leumi Romania lanseaza Planul de economii

Data publicarii: 21-05-2013 | Finante-Banci

Bank Leumi Romania lanseaza astazi, 20 mai, un Plan de economii destinat persoanelor care vor sa economiseasca constant pentru indeplinirea unui obiectiv important precum: strangerea avansului pentru achizitia unei case, renovarea apartamentului, achizitionarea unei masini, educatia proprie sau a copiilor.

Depozitul se poate constitui pe o perioada de 24 de luni cu posibilitate de prelungire automata, in RON, EUR sau USD. Suma minima de constituire este de 1.000 RON sau 250 EUR/USD, iar alimentarea lunara trebuie sa fie de minim 250 RON sau 50 EUR/USD.

Pentru acest tip de depozit, dobanda este revizuibila in functie de ROBOR/EURIBOR/LIBOR 6M din zilele de 31 decembrie si 30 iunie ale fiecarui an de contract , astfel:

  • RON: ROBOR 6M
  • EUR: EURIBOR 6M + 3 puncte procentuale
  • USD: LIBOR 6M + 1,5 puncte procentuale

"In momentul de fata exista in piata o multitudine de produse de economisire, si de aceea, am ales sa lansam acest produs cu cateva avantaje nete, ce vor face diferenta dintre un depozit clasic si un plan de economii avantajos. Astfel, se pot face depuneri suplimentare si chiar retrageri anticipate dupa atingerea pragului minim de 5.000 RON sau 1.000 EUR. In plus, oferim bonus anual de 0,15% pentru depozitele in RON si 0,10% pentru depozitele in EUR/USD daca in anul anterior nu se inregistreaza retrageri si se fac depuneri lunare cu suma minima stipulata in contract”, declara Domnul Manfred Rauchwerger, Senior Vicepresedinte Executiv Bank Leumi Romania.

Și avantajele nu se opresc aici. Clientii vor beneficia de o perioada de gratie de 2 luni pe an alese chiar de ei in functie de alte proiecte personale gen concediu de odihna sau Craciun si vor primi lunar SMS-uri de reamintire pentru alimentarea contului, precum si in legatura cu valoarea dobanzii si a sumelor acumulate in depozit.

Clientii care doresc deschiderea unui plan de economii la Bank Leumi vor beneficia de comision ZERO pentru: deschiderea, administrarea si inchiderea planului de economii si pentru retragerea disponibilitatilor in ziua scadentei.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: