COLINA MOTORS detine PRIMUL SERVICE DE 5 STELE din Romania!

Data publicarii: 22-05-2013 | Auto

Service-ul Colina Motors din Popesti-Leordeni a fost desemnat PRIMUL SERVICE DE 5 STELE din Romania de catre Asociatia Specialistilor Auto din Romania (A.S.A.R.). Titlul a fost obtinut in urma auditului realizat in luna martie de A.S.A.R., prin intermediul primului sistem INDEPENDENT de auditare si clasificare a atelierelor service auto din Romania. 

Service-ul Colina Motors din Popesti-Leordeni a acumulat un total de 331 de puncte, corespunzator calificativului de 5 Stele din grila A.S.A.R. Specialistii A.S.A.R. au evaluat activitatea de service desfasurata in atelierele Ford, Hyundai si Mercedes-Benz (utilitare) ale complexului Colina Motors din Popesti-Leordeni, la nivel general, dar si in ceea ce priveste operatiunile de mecanica, in particular. 

Auditul realizat de Asociatia Specialistilor Auto din Romania in parteneriat cu Alfa Premium are la baza doua modalitati de abordare: directa, prin completarea unei Fise de evaluare in care se urmaresc toate aspectele interfetei client-service, si indirecta, prin intermediul unor actiuni de tip "mistery shopping” prin care auditorul, in calitatea sa de "client sub acoperire”, urmareste prestatia service-ului prin prisma experientei sale cu acesta. 

Criteriile de evaluare au fost grupate in 5 categorii - Interfata client, Aspect General, Functionalitate, Conditii comerciale, Incadrarea in normative - si au vizat, printre altele: confortul in sala de asteptare, prezenta unor facilitati de tip "coffee corner” sau internet wireless, atitudinea angajatilor, curatenia si accesul la locatie, identificarea personalului, modul de intocmire a fisei de service, receptionarea masinii de catre service si respectiv, modul de predare a acesteia catre client, tariful pe ora de manopera, pretul pieselor de schimb, incadrarea in normativele de timp, folosirea sculelor si a dispozitivelor speciale etc.  Diploma care certifica obtinerea celor 5 stele a fost inmanata domnului Ionel Isar - Director Servicii Post-Vanzare Colina Motors de catre Valentin Sisea - Coordonator proiect audit - si Victor Balas - Pesedinte A.S.A.R.

Cu ocazia obtinerii statutului de PRIMUL SERVICE DE 5 STELE din Romania, Colina Motors a lansat OFERTA DE 5 STELE, o oferta speciala dedicata posesorilor de autovehicule Ford Fiesta, Fusion si Focus (anumite modele). Pana la 31 august, pentru orice lucrare de service pentru aceste autovehicule, Colina Motors ofera un voucher care garanteaza un pret special la urmatoarea revizie efectuata in atelierele Ford Colina Motors (de la 400 Lei, TVA inclus). In plus, cei care efectueaza revizia la Colina Motors in perioada promotiei beneficiaza automat de PACHETUL 5 SUPER-AVANTAJE: 

  • PRET SOC la REVIZIE: de la 400 LEI, TVA inclus, pret valabil pentru revizia efectuata in perioada campaniei
  • 20% REDUCERE la piesele de origine pentru orice alta lucrare (mecanica sau tinichigerie) efectuata in perioada campaniei 
  • Verificare tehnica GRATUITA
  • Asistenta rutiera GRATUITA
  • PRET SOC LA URMATOAREA REVIZIE

Detaliile ofertei sunt publicate pe site-urile companiei - www.FordColina.ro si pe www.ColinaMotors.ro 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: