Tarife roaming UE disponibile acum in Croatia pentru clientii COSMOTE Romania

Data publicarii: 23-05-2013 | IT&C

COSMOTE Romania introduce in avans tarifele promotionale de roaming reglementate de UE disponibile in Croatia, una dintre cele mai faimoase destinatii turistice, preconizata sa intre in Uniunea Europeana incepand cu 1 iulie 2013. Astfel, de astazi, clientii rezidentiali si de business pot beneficia  de tarifele corespunzatoare Grupului 1 ale planului de tarifare standard Roaming Avantaj, ale optiunii Roaming Traveler sau ale extraoptiunilorTravel & Surf, si in timpul calatoriilor in Croatia.

Prin utilizarea Roaming Avantaj, toti clientii postpaid si prepaid, de business si rezidentiali, beneficiaza de tarifele corespunzatoare Grupului 1: 0,29 Euro/min (fara TVA) pentru apeluri initiate, 0.08 Euro/min (fara TVA) pentru apeluri primite si 0.09 Euro/SMS (fara TVA) pentru mesaje trimise si 0.70 Euro (fara TVA)/MB pentru trafic de date in roaming.

"Croatia este una dintre cele mai frumoase destinatii turistice alese de romani pentru vacanta, iar acum toate momentele speciale petrecute aici pot fi impartasite cu familia si prietenii. Chiar inainte de intrarea oficiala a Croatiei in Uniunea Europeana, oferim tuturor clientilor preturi promotionale, astfel incat sa nu aiba grija costurilor si sa se bucure mai mult de sederea lor in aceasta tara frumoasa”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Department Senior Manager, COSMOTE Romania.

Mai mult, minutele nationale si internationale incluse in abonamente pot fi utilizate pentru a vorbi din strainatate, activand gratuit extraoptiunea Roaming Traveler, iar utilizatorii de Internet pot beneficia de mai mult trafic de date, de la 30MB pana la 300MB, cu preturi care incep de la 2.48 euro (TVA inclus) pana la 24.8 euro (TVA inclus) cu ajutorul extraoptiunilor Travel & Surf.

Mai multe detalii pe www.cosmote.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: