PRIMUL T RG DEDICAT FURNIZORILOR MICI SI MIJLOCII DIN INDUSTRIA PETROLIERA - UN SUCCES DEPLIN

Data publicarii: 05-07-2013 | Afaceri

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu OMV Petrom, au organizat in data de 27 iunie 2013 Targul furnizorilor mici  si  mijlocii  ce  deservesc  industria  petroliera, al carui obiectiv a fost acela de a creste vizibilitatea acestor intreprinderi in randul marilor companii de petrol si gaze din Romania

La eveniment, primul de acest tip organizat in Romania, s-au inscris, gratuit, 207 IMM-uri care deservesc industria petroliera - furnizori de materiale si echipamente, prestatori de servicii, executanti si proiectanti de lucrari. Acestora li s-au alaturat un numar mare de reprezentanti ai IMM-urilor din industria petroliera care au participat in calitate de vizitatori, dar si un numar seminificativ de reprezentanti ai marilor companii petroliere care activeaza in Romania.

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom: "Acest eveniment deschide o noua abordare in Romania in ceea ce priveste parteneriatul dintre companiile mari si cele mici si mijlocii. Sunt foarte incantata ca s-a reusit punerea in practica a ideii de a crea un cadru adecvat unor astfel de intalniri de prezentare a produselor si serviciilor, care sunt esentiale in vederea unor posibile parteneriate. Colaborarea dintre companiile mari si cele mici si mijlocii ar trebui sa se faca firesc, spre beneficiul reciproc atat prin parteneriate de afaceri cat si prin impartasirea de expertiza si experienta. Consideram ca evenimentul a fost unul de succes fapt dovedit de participarea in numar foarte mare atat din partea IMM-urilor cat si din partea reprezentantilor Petrom, iar interesul crescut al tuturor participantilor ne determina sa incurajam astfel de initiative si in alte domenii. As vrea sa multumesc dnei. Ministru Maria Grapini si dlui. pofesor Ovidiu Nicolescu pentru implicare si sustinere in desfasurarea acestui proiect ambitios.”

Evenimentul s-a desfasurat sub forma unui targ de prezentare a produselor, serviciilor si lucrarilor oferite de firmele incrise; la deschiderea oficiala au participat dna. Maria Grapini, Ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Prof. Univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Presedintele CNIPMMR si Dl. Andreas Matje, CFO OMV Petrom. 

Comunicat de presa

Ultimele stiri pe BankNews.ro: