ProCredit Bank a deschis o sucursala pe Soseaua Chitilei

Data publicarii: 06-11-2006
ProCredit Bank Romania si-a inceput activitatea in zona Chitila din Bucuresti, prin deschiderea unei sucursale, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noua sucursala ProCredit Bank poate fi gasita pe Sos. Chitilei, nr. 188, sector 1 si va oferi actualilor si viitorilor clienti o gama larga de servicii financiar-bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Deschiderea acestei sucursale face parte din strategia de extindere pentru anul 2006 ce vizeaza mai ales zonele cu puternic potential de afaceri, reteaua ProCredit Bank ajungand in acest moment sa numere 27 locatii.

Cea de-a opta locatie ProCredit Bank din Bucuresti va oferi clientilor sai atat servicii bancare, incepand de la depozite la termen, planuri de economisire, Contul Total, 2 tipuri de carduri de debit: VISA Electron si VISA Business Electron, cat si o gama variata de produse de finantare: credite pentru IMM-uri, microcredite, credite agricole.

"Strategia pentru anul 2006 si pentru viitor se concentreaza pe extinderea permanenta a retelei actuale de sucursale si agentii" a declarat Michael Kowalski - Director General ProCredit Bank Romania. "Intentionam de asemenea, sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si in plus sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja. Cererea continua pentru produsele si serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi si pentru dorinta de a servi clientii. " a subliniat Kowalski.  

In ultimele 3 luni, ProCredit Bank a deschis 5 noi locatii, fiind prezenta si in orasele Suceava, Ramnicu Valcea, Dabuleni, o a doua locatie in Constanta si incepand de astazi in Bucuresti - zona Chitila. In ceea ce priveste planurile de viitor, banca intentioneaza sa-si extinda reteaua pana la sfarsitul anului 2006 si sa ajunga la un numar de 29 de sucursale si agentii in toata tara, adica o crestere de peste 70 % fata de sfarsitul anului 2005. In acest moment banca este prezenta in 15 orase: Bucuresti (8), Cluj (3), Brasov (2), Constanta (2), Craiova, Timisoara (2), Iasi, Arad, Pitesti, Baia Mare, Braila, Tirgu Mures, Suceava, Dabuleni, Ramnicu Valcea.

"Am ales sa deschidem o sucursala pe Sos. Chitilei datorita faptului ca zona are un potential mare de dezvoltare. Inca de la deschidere,  noua sucursala isi intampina clientii cu o oferta speciala de Bun-Venit. Astfel, pana la 6 Decembrie, orice persoana care devine client ProCredit Bank al sucursalei din Sos. Chitilei beneficiaza de  un plus de 0,5% la dobanda standard pentru orice tip de depozit  in RON, EURO sau USD"  - a declarat Tita Ispas - Director Sucursala Bucuresti ProCredit Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: