MoneyGram anunta semnarea unui acord de parteneriat cu un nou agent, Payzone Romania

Data publicarii: 30-07-2013 | Finante-Banci

MoneyGram (NASDAQ:MGI), o companie de top pe piata globala a transferurilor de bani, si Payzone Romania, unul dintre cei mai mari operatori de servicii de plata pe piata locala, au semnat un acord pentru servicii de transfer de bani pe intreg teritoriul tarii, a anuntat astazi compania.

Payzone Romania ofera o gama variata de servicii de plata si reincarcare electronica, operand cea mai mare retea de plati electronice cu numerar din Romania prin intermediul a peste 11.000 de terminale din intreaga tara.

Acordul intre Payzone Romania si MoneyGram ofera o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru consumatorii care nu au sau nu utilizeaza un cont bancar sau un card de credit pentru transferul de fonduri. Fondurile pot fi primite in locatiile Payzone in timpul programului de lucru, inclusiv seara si in weekend.  

Comentand noua alianta, Cristina Constantin, Director General, Payzone Romania, a declarat, "Aceasta colaborare aduce valoare atat companiei noastre, cat si companiei MoneyGram, dar, mai important, tuturor clientilor nostri. Impreuna, putem aduce servicii si solutii financiare rapide si sigure pentru clientii din Romania”. 

"Acest nou acord ne apropie mai mult de clientii nostri si faciliteaza servicii convenabile de transfer de bani pentru acestia. Ne-am angajat sa ne extindem reteaua de parteneri pe piata locala, iar planurile noastre de a creste numarul locatiilor pana la finele anului demonstreaza acest angajament,” a declarat Radu Pojoga, MoneyGram Country Manager, Romania si Bulgaria.

Serviciile de transfer de bani sunt acum disponibile clientilor la mai multe sute de locatii Payzone, iar acordul include o extindere continua, preconizandu-se ca serviciile MoneyGram vor fi furnizate in mai multe locatii pana la finele anului. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: