Dobanda de pana la 4,88% la creditele imobiliare de la Kiwi Finance

Data publicarii: 27-08-2013 | Finante-Banci

KIWI Finance si Banca Italo Romena au lansat creditul imobiliar KIWI Home pentru achizitia de locuinte, cu o rata de dobanda variabila pentru imprumuturile acordate in euro cuprinsa intre 4,48% si 4,88%.

Creditul KIWI Home are cel mai mic cost din piata si este oferit atat in lei, cat si in euro, cu un avans de 25%, potrivit unui comunicat al KIWI Finance, citat de Agerpres.

Rata de dobanda variabila pentru creditele acordate in euro este cuprinsa intre 4,48% si 4,88%, in timp ce dobanda anuala efectiva (DAE, care ar trebui sa includa toate comisioanele cerute de banca), pentru un credit in valoare de 75.000 de euro, variaza intre 4,88% si 5,15%, in functie de durata creditului.

Ca bonus, clientii beneficiaza vor beneficia de asigurare de viata oferita gratuit de banca. 

Creditul imobiliar este oferit de Banca Italo Romena si intermediat de KIWI Finance. Acesta se adreseaza atat persoanelor fizice, care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in scop locativ, cat si celor interesate de investitii.

"Continuam strategia KIWI Finance in ceea ce priveste dezvoltarea unor produse in colaborare exclusiva cu bancile partenere, cu adresabilitate pe segmente bine definite de clienti. Acesta este al optulea proiect in ultimii trei ani, iar Banca Italo Romena este a patra banca cu care dezvoltam un astfel de parteneriat", spun oficialii Kiwi Finance.

Integral in Economica.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: