Grupul Tiriac lanseaza prima platforma online din tara pentru tranzactii cu produse petroliere

Data publicarii: 16-09-2013 | Afaceri


Oil Energy Trading, companie infiintata in 2012, parte a Țiriac Energy, lanseaza in toamna acestui an primul portal din Romania si Europa de Est destinat comercializarii produselor petroliere.

Platforma are, conform companiei, rolul de a simplifica procesul de achizitie pentru clienti si de a monitoriza desfasurarea parteneriatelor comerciale. Portalul online va permite clientilor actuali ai Oil Energy Trading (OET) sa plaseze comenzi beneficiind de oferte si conditii speciale. Utilizatorii au acces la toate elementele contului, de la stadiul comenzilor, rapoarte, facturi, detalii contract, pana la vizualizarea pretului intr-o forma actualizata.  Conform sefului Oil Energy Trading, Remus Hirceaga, "portalul asigura transparenta, rapiditate si flexibilitate, optimizand procesul de achizitie si timpul alocat in acest scop. Nu in ultimul rand, portalul va reprezenta un suport semnificativ pentru cumparatori, preluand majoritatea functiilor unui departament de relatii cu clientii". Cumparatorii "spot", cei care doresc sa plaseze o singura comanda, se vor putea inregistra in cadrul portalului, prin completarea unui formular direct pe site. In urma plasarii unei solicitari, acestia primesc pe loc o oferta personalizata. Prin intermediul portalului OET se pot tranzactiona produse precum benzina, motorina, combustibil termic lichid, pacura usoara si bitum rutier.

In cadrul portalului, clientii vor putea plasa comenzi de minimum 3.000 de litri, cu sau fara transport, intr-un mod standardizat care, sustin oficialii OET, asigura onorarea acestora intr-un interval de timp redus.

Integral in Capital.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: