COSMOTE Romania lanseaza un nou portofoliu de abonamente, pornind intr-o calatorie de transformare

Data publicarii: Astazi, 19-09-2013 | IT&C

COSMOTE Romania revolutioneaza telefonia mobila prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al carui fundament este inovatia prin simplitate si comunicare nelimitata. De acum inainte, la COSMOTE, "nelimitat” nu va mai fi doar varful de gama, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente.

"Aceasta este o calatorie de transformare in care ne-am angajat si care va oferi simplitate si calitate in beneficiul clientului, prin actiuni eficiente, cu rezultate concrete. Cum fiecare noua calatorie incepe cu o alta abordare, astazi le oferim clientilor un nou portofoliu, mai simplu, prin care experienta telefoniei mobile devine mai usor de inteles, pornind de la convingerea ca valoarea se regaseste in cele mai simple lucruri”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom si COSMOTE Romania.

"Adevarata valoare sta in lucrurile simple. Prin noul portofoliu Free, am dorit sa schimbam structura complicata a pietei si sa oferim clientilor nostri mai multa valoare in  planuri tarifare simple, centrate pe date. Astfel, incepand de astazi, clientilor nostri le va fi mult mai usor sa realizeze cele mai potrivite alegeri in termeni de comunicare: ei pot beneficia de comunicare nelimitata in retea si de date mobile, precum si de reportarea minutelor nationale - incepand de la abonamentul Free S”, a declarat Mathias Hanel, Chief Commercial Officer Romania.

COSMOTE Romania lanseaza astazi portofoliul COSMOTE Free, oferind internet nelimitat (viteza descreste dupa consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitata - in retea si catre reteaua fixa Romtelecom, SMS-uri in retea nelimitate si minute nationale/internationale catre zona 1. Incepand de la abonamentul COSMOTE Free S, minutele nationale/internationale catre zona 1 vor fi reportate pentru luna urmatoare. Fiecare dintre planurile tarifare propuse este unic in categoria sa de pret, fiind gandit pentru o nevoie de consum specifica si reprezentand cel mai bun raport calitate - pret.

In asociere cu noile planuri tarifare, COSMOTE furnizeaza cele mai bune oferte pentru smartphone-uri incepand de la 1 leu. In plus, clientii au posibilitatea de a cumula subventia la telefon atunci cand achizitioneaza doua sau mai multe abonamente, existand, de asemenea, oferte speciale pentru cei care au deja un terminal si nu doresc sa beneficieze de reducerea de pret. In linie cu strategia orientata catre segmentul smartphone, prin noul sau portofoliu, COSMOTE imbunatateste experienta de utilizare prin includerea, ca bonus, a mai multor aplicatii mobile in functie de planul tarifar ales.


Descriere

COSMOTE

Free S

COSMOTE

Free M

COSMOTE Free L

Tarif lunar (€/luna, TVA inclus)

€ 8.8

€ 15

€ 31

Minute in retea

NELIMITAT




SMS-uri in retea




Minute Romtelecom




Trafic inclus de date




Minute nationale/ internationale zona 1

100

250

NELIMITAT


SMS-uri nationale

-

250


Trafic recomandat

100 MB

250 MB

1 GB

Aplicatii incluse

RadarMe

RadarMe

RadarMe

Mireo Navigation

Dolce Mobile TV

Viteza download pentru traficul recomandat

21.6 Mbps

43.2 Mbps

43.2 Mbps

Viteza de download pentru traficul aditional

32 kbps

64 kbps

64 kbps


Mai multe informatii despre noile planuri tarifare sunt disponibile aici

In plus, pentru clientii care doresc sa isi extinda traficul de date recomandat, COSMOTE Romania lanseaza extraoptiuni noi care furnizeaza pana la 4GB extra-trafic: optiunile Connect Mobile Free si 3 optiuni BlackBerry Free - pentru dependentii de BlackBerry. 


Extraoptiune

Tarif lunar (€/luna, TVA inclus)

Trafic inclus

Trafic recomandat

Connect Mobile Free S

4,34 €



NELIMITAT

400 MB

Connect Mobile Free M

6,20 €


700 MB

Connect Mobile Free L

9,30 €


2,5 GB

Connect Mobile Free XL

11,78 €


4 GB












Mai multe informatii despre noile extraoptiuni BlackBerry Free sunt disponibile aici
Detalii suplimentare despre extraoptiunile Connect Mobile Free sunt disponibile aici. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: