Cele mai frumoase masini din lume

Data publicarii: 12-11-2006
Ferrari 599 GTB Fiorano cea mai frumoasa masina din lumeMini Cooper si Ferrari 599 GTB Fiorano domina topul bolizilor la care confortul si performanta se imbina cu aspectul placut, titreaza Evenimentul Zilei. In ceea ce priveste estetica, se pare ca toate drumurile duc la Milano. In urma cu doua saptamani, in metropola lombarda s-au adunat designeri auto, arhitecti si creatori de moda, pentru a anunta care sunt cele mai frumoase masini ale anului 2006.

"Judecatorii" au ales 13 frumuseti pentru fiecare categorie auto in parte. Astfel, cea mai frumoasa masina de oras este Mini Cooper. Printre invingatori s-au mai numarat Ferrari 599 GTB Fiorano, Volvo C30, Volvo S80, Bentley Continental GTC, Mercedes Benz CL, Volkswagen Eos, Alfa 159 Sportwagon, Citro'n C4 Picasso, Audi Q7, RK Coupe di Studiotorino si Renault Twingo Concept.

Etalon

Calitatea costa scump

Cand spui Ferrari, gandul te duce la Michael Schumacher si la cele cinci titluri mondiale la Formula 1 castigate de neamt in saua "calutului cabrat".

Constructorul italian s-a ales cu premiul pentru Cea mai frumoasa masina sport, acordat modelului Ferrari 599 GTB Fiorano. Automobilul creat de Ferrari a primit 17 puncte din partea juriului, lasandu-l in nori de praf pe Porsche Cayman 2,7, care a adunat doar 6 puncte.   

Prezentat la Salonul de la Geneva din acest an, Ferrari 599 GTB Fiorano a starnit murmure de uimire printre specialisti, care au decretat la unison ca modelul va impune un nou standard pentru masinile sport. Pretul pentru versiunea de baza, care ajunge la 100 de kilometri pe ora in numai 3,7 secunde si dezvolta o putere de 620 de cai, urmeaza sa fie anuntat la sfarsitul anului.

Potrivit revistei americane "Forbes", Ferrari 599 GTB Fiorano va costa in jur de 225.000 de dolari.

Citeste tot articolul in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: