RCS & RDS lanseaza Digi Online, platforma online de divertisment

Data publicarii: 16-12-2013 | IT&C

RCS & RDS lanseaza platforma online de televiziune Digi Online, ca aplicatie disponibila pentru smartphone si tableta. Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store - pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0 si din App Store - pentru echipamentele Apple minim iPhone 4 si iPad 2. In viitorul apropiat, Digi Online va fi disponibil atat pe site-ul www.digi-online.ro, precum si pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.

Cu noua platforma, abonatii Digi au acces la divertisment si informatie, de oriunde, 24 ore din 24! Pe Digi Online, utilizatorii pot urmari competitii sportive nationale si internationale, emisiuni, stiri de ultima ora si informatii despre filme, muzica si documentar.

Abonatii companiei vor putea viziona gratuit sectiunile si programele din aplicatie:

¸ LIVE-urile Digi Sport 1, 2 si 3 si Digi24 - national si regional (7 statii locale)¸ importante competitii sportive transmise exclusiv online ¸ emisiunile difuzate la Digi24 si Digi Sport, plus arhivele acestora ¸ stiri din toate domeniile - actualitate, economic, sport, gadget, timp liber, international 

Aplicatia este disponibila GRATUIT pentru abonatii RCS & RDS care au contractat si televiziune si internet fix si poate fi accesata de pe dispozitive conectate la reteaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Accesarea continutului platformei se face pe baza unui cont pe care utilizatorii trebuie sa il creeze in contul lor de client de pe www.rcs-rds.ro.