Saxo Bank anunta noi modificari de pret si perechi valutare FX

Data publicarii: 07-01-2014 | Finante-Banci

Saxo Bank, banca globala de investitii, specializata in tranzactionari online si investitii pe pietele financiare internationale, a anuntat cateva modificari in oferta sa FX, ca raspuns la evolutiile pietelor globale, dar si pentru a satisface mai bine nevoile clientilor globali.

Fiind un deschizator de drumuri in spatiul FX, Saxo Bank cauta in mod continuu sa isi dezvolte pozitia proactiv. Banca este, prin urmare, incantata sa anunte lansarea a doua noi perechi valutare impotriva kunei croate, EURHRK si USDHRK. De aceste adaugiri vor beneficia, in mod particular, clientii din Europa Centrala si de Est, lucru care subliniaza nantura globala a serviciilor si produselor bancii.

In plus, incepand din 2 ianuarie, Saxo Bank isi va injumatati spread-urile pentru USDTHB, permitand clientilor retail sa tranzactioneze aceasta pereche valutara pe spread-uri de 25. Ca raspuns la volatilitatea crescuta a monedei THB, Saxo Bank a luat decizia de a creste competitivitatea USDTHB care, impreuna cu lansarea recenta a perechii valutare XAUTHB, va permite clientilor o mai mare flexibilitate a strategiilor de investitie.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: