Doua noi certificari pentru grupul de companii COSMOTE Romania

Data publicarii: 15-01-2014 | IT&C

Doua noi certificari pentru grupul de companii COSMOTE Romania: Sistemul de Management pentru Securitatea Informatiei pentru COSMOTE, respectiv Sistemul de Management al Calitatii pentru service-ul Germanos 

Grupul de companii COSMOTE Romania a primit la finalul anului 2013 doua noi Certificari ale Sistemului de Management. COSMOTE Romania a primit Certificarea pentru Sistemul de Management pentru Securitatea Informatiei, respectiv service-ul Germanos si-a certificat Sistemul de Management al Calitatii. 

Cele doua noi certificari atesta conformitatea sistemului de management al securitatii informatiei al COSMOTE Romania cu ISO 27001, respectiv conformitatea completa a sistemului de management al calitatii al service-ului Germanos cu ISO 9001.

"Excelenta in afaceri este o valoare esentiala pentru noi si, prin urmare, primirea celor doua noi certificari ISO demonstreaza modul in care COSMOTE Romania si Germanos Telecom Romania isi imbunatatesc permanent fluxurile operationale, cu scopul de a oferi clientilor nostri garantia serviciilor profesioniste, de inalta calitate”, a declarat Gunnar Pahnke, Chief Strategy, Transformation & Wholesale Services Officer Romania.

Auditurile de certificare au fost derulate la finalul lunii decembrie 2013 de catre o echipa de auditori din partea TUV Nord (TUV Hellas), selectata in 2012 ca Organism de Certificare pentru Grupul OTE si Grupul de Companii COSMOTE Romania pentru diferite sisteme de management: Calitate (ISO 9001), Mediu (ISO 14001), Sanatate si Siguranta (OHSAS 18001) si Securitatea Informatiei (ISO 27001).

Mai mult, de-a lungul timpului, COSMOTE Romania a implementat cu succes diferite tipuri de procese si proceduri pentru un management eficient. Astfel, in 2012, compania a primit certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008, dovedind ca modelul de proces adoptat este conform cu cel al COSMOTE Group si ofera identificarea clara a proceselor, a activitatilor, a discontinuitatilor si a duplicarilor, posibilitatea de a elimina activitatile redundante, precum si imbunatatirea constanta a proceselor. In 2012, COSMOTE Romania si-a certificat sistemul de management integrat Calitate - Mediu 

- Sanatate si Siguranta, dovedind ca excelenta in afaceri este deja parte din cultura companiei.