Firme sirbesti cauta colaboratori pe piata romanesca

Data publicarii: 13-11-2006
Firme sirbesti cauta colaboratori pe piata romanescaPatru firme private din provincia Vioevodina, specializate in productia de echipamente pentru agricultura, instalatii sanitare si hidraulice, vor prezenta marti, la Timisoara, oferta lor de colaborare cu parteneri din Romania. Prezentarea firmelor va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, apartinind Camerei de Comert Industrie si Agricultura Timisoara, in colaborare cu Camera de Comert din Zrenjanin, Serbia.

Producatorii din tara vecina cauta parteneri de afaceri in vestul tarii, atit pentru desfacerea produselor, cit si pentru colaborare in domeniul productiei.

"La precedentele prezentari s-au incheiat peste zece colaborari cu societati private din Serbia si speram ca si manifestarea de marti sa aibe succes, mai ales ca intre Romania si Serbia exista semnat, inca de anul trecut, un acord de liber schimb, care prevede unele facilitati vamale intre cele doua tari", a declarat Radoica Laudoni, referent de specialitate la CCIA Timisoara.

Anul acesta este cea de-a patra prezentare organizata de CCIA Timisoara pentru firme sirbesti, celelalte trei fiind in domeniul agricol si cel al productiei de baterii si acumulatoare pentru masini.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: