RomTelecom pariaza pe TV si Internet

Data publicarii: 14-11-2006
Compania isi va restructura activitatea pe trei linii de business si va intra in 2007 pe piata televiziunii prin satelit, aflam din cotidianul Ziua. Obiectivul este compensarea reducerii veniturilor din serviciile de telefonie fixa. RomTelecom isi va restructura, din 2007, activitatea pe trei linii de business si va intra pe segmentul televiziunii prin satelit si Internet, in incercarea de a contrabalansa diminuarea veniturilor din serviciile de telefonie fixa, modificarile fiind insotite de plecarea directorului comercial si desfiintarea postului.

Activitatea operatorului va fi impartita pe trei linii de business, si anume o unitate dedicata wholesale, care va administra infrastructura si relatiile cu alti operatori, una de retail, care va constitui interfata in relatia cu clientii, si o unitate denumita "Centrul Societatii", care va furniza servicii de suport pentru primele doua unitati, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse din RomTelecom.

Sursele citate au adaugat ca, de la 1 ianuarie 2007, directorul executiv comercial al companiei, Pieter Bakker, va parasi compania. Bakker a fost numit in functie in anul 2003, odata cu instalarea noii echipe manageriale, condusa de James Stuart Hubley. "Confirmam ca la RomTelecom se lucreaza in prezent la un plan de reorganizare interna, ale carui detalii sunt in curs de clarificare, cu scopul aplicarii de la 1 ianuarie 2007. Acest plan va fi raspunsul intern la provocarile actuale si viitoare de pe piata de profil", a declarat luni directorul juridic si de relatii publice al companiei, Catalin Dima.

Citeste tot articolul in Ziua

Ultimele stiri pe BankNews.ro: