Euroins Romania isi va majora capitalul social cu 100 milioane lei

Data publicarii: 27-02-2014 | Finante-Banci

Pe data de 25 februarie, adunarea ordinara a Consiliului de Administratie al Euroins Romania si Euroins Insurance Group (EIG), reunita la Bucuresti, a decis cresterea capitalului social cu 100 milioane lei, cea mai mare marire de capital de pana acum. Adunarea actionarilor va vota marirea de capital in data de 15 aprilie. 

In urma acestei mariri, a opta, capitalul social al Euroins Romania va fi de 238,5 milioane lei. Ultima marire de capital a avut loc in decembrie 2013 si a avut valoarea de 18,7 milioane lei. Valoarea totala a infuziilor de capital din ultimii ani depaseste 50 milioane euro.

Decizia de crestere a capitalului social al Euroins Romania reflecta angajamentul strategic in favoarea intaririi pozitiei companiei in tara noastra, precum si sprijinul pe care actionarii sunt decisi sa il acorde pentru a sustine dezvoltarea activitatii si a asigura soliditatea companiei pe piata asigurarilor. 

Euroins Romania creeaza, astfel, o fundatie solida pentru extinderea strategica de anul acesta catre mai multe segmente de piata si clienti, precum si pentru imbunatatirea continua a operatiunilor si a nivelului serviciilor oferite consumatorilor.