Dobanzi mai mari la depozitele ProCredit Bank

Data publicarii: 15-11-2006
In perioada 15 noiembrie - 31 decembrie, ProCredit Bank Romania isi recompenseaza clientii prin acordarea unor dobanzi mai mari la Depozitele Clasice la termen, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Oferta Speciala de Sarbatori se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Astfel, incepand de astazi, pana la sfarsitul lunii decembrie in toate cele 27 de sucursale si agentii ProCredit Bank se desfasoara campania "Cadoul tau de sarbatori soseste mai repede la ProCredit Bank", o Oferta Speciala prin care clientii existenti si cei potentiali au posibilitatea sa-si deschida un Depozit Clasic in Lei la termenele 3, 6 sau 12 luni cu o dobanda majorata.

Perioada: 3 luni  6 luni   12 luni
LEI:         8,15   8,20    8,35
 
Mai mult decat atat, orice Depozit Clasic la termen are comision 0% la administrare, depunere si retragere numerar, iar dobanda este fixa pe toata durata constiturii depozitului. Toate sumele sunt garantate de Fondul de Garantare in limita a 15.000 Euro sau echivalent.

In plus fata de dobanda majorata, ProCredit Bank ofera tuturor clientilor care isi deschid depozite in Lei la 3, 6 sau 12 luni, un bonus ce consta intr-un card de debit VISA Electron, fara comision de emitere. Acest tip de card este primul card cu cip aparut in Romania si are la baza o tehnologie ce ofera o securitate sporita, posibilitati de stocare si procesare semnificativ mai mari fata de cardul traditional cu banda magnetica.

"Produsele noastre sunt simple, usor de inteles si incearca sa raspunda cat mai bine nevoilor clientilor nostri. Astfel, era si firesc sa venim in intampinarea acestora.  Ca in fiecare an, am lansat o Oferta Speciala de Sarbatori pentru clientii nostri actuali si potentiali, iar dobanzile majorate sunt cadoul nostru pentru ei si pentru faptul ca sunt alaturi de noi. Primim zi de zi feedback de la cei, care ne-au devenit clienti pana acum, si stim ca suntem apreciati de ei. Cu siguranta, facem tot posibilul, sa fim la fel de apreciati si in continuare." - a declarat Ilinca Rosetti - Director Executiv Retail, ProCredit Bank Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: