ING lanseaza Self'Bank pentru tulceni

Data publicarii: 15-11-2006
INGIn cadrul strategiei de extindere a retelei de servicii bancare pentru populatie, ING Bank Romania a inaugurat astazi primul ING Office in Tulcea, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Platforma inovatoare a programului de servicii financiare pentru persoane fizice lansata prin ING Office este Self'Bank. "Cu Self'Bank, traditionalele ghisee devin inutile, fiecare persoana avand acum la dispozitie doua terminale, pentru a-si efectua operatiunile bancare. Incepand de astazi, tulcenii beneficiaza de avantajele unor servicii moderne, avand la dispozitie un mod simplu si eficient de a-si administra fondurile proprii. Oferim clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde de calitate, la un pret corect", a declarat Cristina Matei, Manager ING Office Tulcea Isaccei.

In ING Office-uri, clientii isi pot gestiona fondurile proprii in functie de programul lor, oricand intre orele 7 si 23. Acest lucru se concretizeaza in costuri mai scazute si economie de timp, in comparatie cu reteaua bancara clasica.

"Din luna iulie 2004, de la lansarea acestor servicii, s-au deschis peste 250.000 de conturi noi la nivel national, fiind o dovada clara a aprecierii de care se bucura conceptul de Self'Bank. Ii invitam pe tulceni la sediul nostru operational de astazi, pentru a se convinge ca aducem un evident plus de calitate serviciilor bancare din aceasta zona," a adaugat Albert Roggemans, Vicepresedintele ING Bank Romania.

Fiecare ING Office include doua zone de lucru - una administrata de managerii ING Office, care ofera asistenta publicului si zona Self'Bank. Zona Self'Bank include doua terminale inovatoare, Bancomat+ si Multimat, care ghideaza clientul pas cu pas, indicandu-i cea mai scurta cale pentru orice operatiune. Bancomat+ ofera clientilor posibilitatea de a retrage sau depune numerar in moneda nationala, precum si de a-si verifica soldul, intr-o zona perfect securizata.

Multimat ofera alta gama de operatiuni bancare, cum ar fi, de pilda, transferuri dintre doua conturi ING sau dintre un cont ING si un cont deschis la alta banca, schimburi valutare sau obtinerea extraselor de cont. De asemenea, prin intermediul Multimat clientii pot sa isi achite facturile curente - telefon, gaze sau electricitate - in cateva minute, intr-un mod foarte eficient din punct de vedere al timpului si costurilor. Cheia pentru efectuarea tuturor acestor operatiuni este cardul ING.

Reteaua de ING Office-uri a ajuns la 107 de unitati in 27 de orase (Tulcea, Suceava, Baia Mare, Bucuresti, Timisoara, Craiova, Cluj, Bacau, Brasov, Pitesti, Constanta, Arad, Iasi, Ploiesti, Braila, Galati, Sibiu, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targu-Mures, Oradea, Piatra Neamt, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Bistrita) si se va extinde in cursul acestui an si in alte orase importante din Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: