Oferta speciala la creditul de nevoi personale al BRD

Data publicarii: 15-11-2006
Oferta speciala la creditul de nevoi personale al BRD - Groupe Societe GeneraleBRD - Groupe Societe Generale a lansat astazi noul credit de nevoi personale Expresso cu o oferta promotionala de sarbatori, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Pentru creditele preacceptate in perioada 15 noiembrie - 25 decembrie 2006, clientii beneficiaza de o oferta speciala constand intr-o perioada de gratie totala de o luna, rambursarea primei rate urmand sa aiba loc dupa doua luni. 

Noul credit Expresso se acorda in lei si euro, pe o durata de pana la zece ani, iar dobanzile se situeaza la un nivel atractiv, incepand de la 10%. Clientii pot imprumuta maximum 40.000 RON sau 10.000 de euro. Noul credit se acorda fara avans, fara giranti si fara ipoteca.

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 7,1 miliarde EUR. Banca are peste 2 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 530 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,7 miliarde EUR).

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: