Raiffeisen Bank inaugureaza un centru de credite ipotecare la Constanta

Data publicarii: 15-11-2006
Raiffeisen Bank inaugureaza cel de-al doilea centru de credite imobiliare si ipotecare - Raiffeisen Bank "Casa Ta", se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Centrul de credite imobliare si ipotecare aflat in Constanta, pe bulevardul Alexandru Lapusneanu nr.89, bl.LE33, este deschis de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:30, clientii avand posibilitatea stabilirii unor intalniri cu specialistii bancii si in afara orelor de program. Acest proiect a inceput in martie 2006 la Bucuresti cu inugurarea primului centru dedicat creditelor imobiliare/ipotecare deschis in Romania.

"Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare oferite si nevoia clientilor de a  beneficia de consultanta de specialitate in domeniu. Practic toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu cei mai buni specialisti ai nostri toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers" a spus Madalina Teodorescu, director executiv, Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Creditul imobiliar/ipotecar "Casa Ta" oferit de Raiffeisen Bank are urmatoarele caracteristici:

-Valoarea: minim 5.000 EUR (echivalent lei/CHF) - maxim 200.000 EUR (echivalent lei/CHF)
-Perioada: minim 3 ani - maxim 25 de ani
-Dobanda este variabila - 4,9% pe an pentru creditele in franci elvetieni, 6,9% pe an pentru creditele in euro, 8,4% pe an pentru creditele in lei;

Raiffeisen Bank a facut modificari importante si in ceea ce priveste procedurile de acordare pentru creditele destinate persoanelor fizice, simplificånd semnificativ documentatia necesara, modalitatea de calcul a veniturilor (prin luarea in calcul a  mai multor categorii de venituri), etc.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: