Allianz-Tiriac Asigurari inaugureaza noul sediu din Botosani

Data publicarii: 15-11-2006
Allianz-Tiriac Asigurari inaugureaza noul sediu din BotosaniAllianz-Tiriac Asigurari continua sa-si dezvolte infrastructura, finalizand o investitie de peste 600.000 euro alocati pentru constructia unui imobil de birouri in Botosani, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Astazi, 15 noiembrie, reprezentantii companiei alaturi de clienti, parteneri si autoritati locale inaugureaza noua sucursala Allianz-Tiriac Botosani, situata in Calea Nationala nr. 58G.

Prezent la acest eveniment, Directorul General al Allianz-Tiriac Asigurari, Cristian Constantinescu a declarat: "Sunt incantat sa ma aflu, astazi, alaturi de clientii Allianz-Tiriac Asigurari din judetul Botosani. Impreuna cu acestia am reusit sa punem bazele unor relatii durabile de parteneriat, iar constructia acestui nou sediu Allianz-Tiriac este o dovada a faptului ca angajamentul nostru fata de toti cei cu care colaboram local este unul pe termen lung."

Dezvoltarea infrastructurii companiei a reprezentat, in permanenta, una dintre directiile strategice de dezvoltare ale Allianz-Tiriac Asigurari. Societatea opereaza actualmente prin intermediul a peste 170 de birouri in toata tara, in ultimii ani fiind intensificate eforturile de optimizare si eficientizare a retelei de sucursale si agentii, prin realizarea de sedii noi.

In zona de est a Romaniei, investitii comparabile cu cea finalizata in Botosani au fost deja facute in Suceava si Focsani. In curand, se va finaliza, de asemenea, constructia noului imobil Allianz-Tiriac Asigurari in Bacau, urmatoarea investitie de acest gen vizand biroul de reprezentare a companiei situat in Iasi. Proiecte similare, care urmaresc redimensionarea spatiilor si ridicarea nivelului standardelor de lucru in sucursalele Allianz-Tiriac, se deruleaza si in celelalte zone ale tarii.

"Toate aceste investitii tin cont, pe de o parte, de evoluta dinamica a afacerilor noastre in ultimii ani, iar pe de alta parte de planurile de viitor ale Allianz-Tiriac: continuarea dezvoltarii activitatilor de asigurari, dar si lansarea primelor produse proprii de pensie, incepand de anul viitor", explica directorul general al companiei. "Sunt convins ca, la fel ca pana acum, sucursala noastra din Botosani va contribui la realizarea de noi performante ale Allianz-Tiriac Asigurari", incheie Cristian Constantinescu.

Succesul Allianz-Tiriac a fost, in permanenta, sustinut de excelentele rezultate inregistrate in fiecare dintre judetele tarii. Societatea este prezenta  in Botosani din anul 1995, afacerile de asigurari ale companiei in aceasta zona inregistrand o dezvoltare continua. La nivelul anului 2006, dupa primele 9 luni de activitate, veniturile din prime brute subscrise la nivelul sucursalei locale au depasit pragul de 1 milion de euro. Aceasta cifra evidentiaza o crestere de aproximativ cinci ori a afacerilor Allianz-Tiriac Asigurari in Botosani, intr-un interval de numai cinci ani, in perioada 2001-2006.

"Timp de mai bine de 10 ani, sucursala noastra a avut rezultate remarcabile", considera Alfred Zimmermann, directorul Allianz-Tiriac Asigurari Botosani. "Potentialul local de dezvoltare a afacerilor de asigurari este insa departe de a fi epuizat, iar noi avem toate atuurile pentru a-l fructifica: o oferta diversificata de produse, care, foarte curand, va fi completata de noile instrumente de planificare financiara reprezentate de pensii; servicii eficiente, de calitate; si nu in ultimul rand, iata, incepand de astazi, un nou sediu al carui prag speram sa-l treaca un numar cat mai mare de clienti."

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: