ProCredit Bank are agentie si in Rahova

Data publicarii: 20-11-2006
Astazi, 20 noiembrie, ProCredit Bank Romania a deschis o noua agentie in Bucuresti: agentia Rahova, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noua locatie ProCredit Bank poate fi gasita pe Calea Rahovei, nr. 297, bl. 72A, sector 5 si va oferi viitorilor clienti o gama variata de servicii bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Deschiderea acestei agentii face parte din strategia de extindere pentru anul 2006 ce vizeaza mai ales zonele cu puternic potential de afaceri, reteaua ProCredit Bank ajungand in acest moment sa numere 28 de locatii.

Cea de-a noua locatie ProCredit Bank din Bucuresti este specializata pe servicii bancare: conturi curente, Depozite la Termen, Planuri de Economisire, conturi de economii - Contul Total, carduri de debit: VISA Electron si VISA Business Electron, etc.

"Strategia ProCredit Bank se concentreaza pe extinderea permanenta a retelei actuale de locatii. Intentionam sa fim prezenti in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si in plus sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja. Cererea continua pentru produsele si serviciile noastre este un stimulent puternic pentru noi si pentru dorinta de a ne servi clientii ", a declarat Michael Kowalski, Director General, ProCredit Bank Romania.

In acest moment banca este prezenta in 15 orase: Bucuresti (9), Cluj (3), Brasov (2), Constanta (2), Craiova, Timisoara (2), Iasi, Arad, Pitesti, Baia Mare, Braila, Tirgu Mures, Suceava, Dabuleni si Ramnicu Valcea.

Redactia BankNews.ro