InvestFinans, un nou credit de investitii pentru IMM-uri de la Finansbank

Data publicarii: 22-11-2006
Finantarea IMM-urilor reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare si consolidare a pozitiei Finansbank pe piata bancara romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Misiunea bancii pentru segmentul IMM-urilor este de a deveni sursa principala de  finantare, informare si consultanta a acestui segment, punandu-se accentul pe construirea si consolidarea unor relatii cat mai bune cu clientii si pe rapiditate in satisfacerea nevoilor specifice IMM-urilor. Un pas important in acest sens il reprezinta lansarea noului produs pentru IMM-uri, InvestFinans.

"Avem placerea sa aducem la cunostinta opiniei publice ca Finansbank (Romania) S.A. lanseaza un nou credit pentru IMM-uri, creditul de investitii InvestFinans, destinat sustinerii dezvoltarii pe termen lung a IMM-urilor, mai ales din perspectiva integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta  o continuare a procesului de  consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania", a declarat dl. Tamer Ozatakul, presedintele Finansbank Romania S.A.

InvestFinans este un credit de investitii destinat in principal finantarii achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si modernizarii/extinderii de imobile (birouri, depozite, spatii productive, etc.). Noul produs ofera posibilitatea aprobarii rapide, in baza unui numar minim de documente si a unei structuri flexibile de garantii, a unui credit de maximum 200,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR), cu o maturitate de cel mult 7 ani si  o perioada de gratie de pana la 9 luni. In plus, clientii care opteaza pentru un credit InvestFinans de pana la 20,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR) pot beneficia de o procedura de acordare si mai simplificata a creditului. 

Beneficiarii eligibili pentru un credit InvestFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 1 an,  obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: