CEC a lansat o campanie de reducere a dobanzilor la credite

Data publicarii: 27-11-2006
Casa de Economii si Consemnatiuni - campania de reducere a dobanzilor Venind in intampinarea clientilor, pentru acoperirea cheltuielilor sporite de perioada sarbatorilor de iarna, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) reduce dobanzile la creditele de consum, in cadrul campaniei "Dobandica" desfasurata pana la 31.01.2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Toate creditele acordate pana la aceasta data beneficiaza de promotie pana la 31.03.2007.

Astfel, dobanda la creditele Clasic - pentru bunuri de consum, si Turism s-a redus cu  trei puncte procentuale, pana la 12% pe an. Creditele Ideal, pentru nevoi personale, au si ele  dobanda redusa cu un procent variabil, cuprins intre 1,75% si 2,5%, in functie de suma imprumutata. Toate dobanzile sunt variabile si incep de la 9,5% pe an.

In aceeasi perioada, CEC a anulat unele dintre comisioanele aplicate creditelor, dupa cum urmeaza: comision de analiza - 0% si taxa de contraexpertiza - 0%. Pe langa acestea, creditul de nevoi personale Ideal Plus are si comisionul de gestiune aplicabil lunar tot de 0%, pe intreaga perioada a promotiei.

Informatii despre campanile derulate de CEC se pot afla de pe site-ul bancii, la noua adresa www.cec.ro disponibila din aceasta saptamana, cand banca a obtinut dreptul de proprietate pentru domeniul "cec.ro".

Ultimele stiri pe BankNews.ro: