Raiffeisen Bank lanseaza seria de conferinte ''Raiffeisen CerealExpert''

Data publicarii: 29-11-2006
Raiffeisen Bank a organizat astazi la Bucuresti prima editie a conferintei "Raiffeisen CerealExpert - Prima optiune in finantarea afacerilor cu cereale" pentru a prezenta partenerilor modalitatile de finantare integrata a produselor agricole, in diferite stadii - productie culturi agricole, comercializare, procesare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Tinand cont de faptul ca Romania beneficiaza de conditii favorabile, are o traditie indelungata in culturile de  grau, porumb, floarea-soarelui, soia, rapita, iar acest lucru este un atu pentru economia romaneasca pe o piata competitiva cum este cea a Uniunii Europene, Raiffeisen Bank si-a propus sa sustina productia de cereale si toata industria legata de ea. Potentialul local de peste 35 milioane de tone cereale si oleaginoase pe an creaza premise ca si solutiile care le putem oferi partenerilor care activeaza in afacerile cu cereale sa fie unele de succes.

"Sunt foarte multumit ca toate experientele de pana acum ale Raiffeisen Bank cu parteneri din domeniul agricol au fost de succes. Prin produsele bancare oferite dorim sa ne consolidam pozitia pe piata si sa ne aflam permanent alaturi de producatori, comercianti si procesatori din domeniul afacerilor cu cereale", a spus Marinel Burduja, Prim vicepresedinte Raiffeisen Bank.

"Oferim produse de creditare partenerilor din afacerile cu cereale si oleaginoase inca din 2002, iar volumul finantarilor a ajuns in 2006 la 80 de milioane de euro. Echipa Raiffeisen Bank lucreaza in prezent la produse de finantare care se adreseaza cu precadere fermierilor mici si mijlocii, pentru a le putea oferi acestora suport in obtinerea unor culturi performante, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ" a declarat Eugen Lascu, director executiv Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank ofera solutii personalizate, adaptate perfect ciclului culturilor de grau, porumb, floarea soarelui, soia sau rapita fie ca este vorba de producatori agricoli pe mari suprafete (pre-finantare culturi agricole), comercianti  (finantarea comertului) sau procesatori (finantare procesare): panificatie, uleiuri comestibile, sroturi si furaje.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: