Banca Transilvania a lansat un credit imobiliar fara avans pentru IMM-uri

Data publicarii: 29-11-2006
Banca Transilvania a lansat azi Produsul nr. 8 din seria dedicata intreprinzatorilor, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Este vorba despre "Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans", produs destinat firmelor care doresc sa faca o investitie imobiliara. Este un credit fara avans, a carui perioada de rambursare se intinde pe 15 ani. Prin aceste caracteristici, Produsul nr. 8 reprezinta o noutate pe piata bancara romaneasca.

Ionut Patrahau, Directorul General Adjunct al Bancii Transilvania, explica: "Noi credem in viitor. Suntem o banca cu oameni optimisti pentru clienti optimisti. Profitam de oportunitati care uneori nu mai apar si a doua oara si credem ca intreprinzatorii romani ar trebui sa faca la fel. Investind in proprietati imobiliare au sanse mari sa castige. La fel si noi".

Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans este un produs de creditare destinat achizitionarii de proprietati imobiliare, cum ar fi: locuinte de serviciu, sedii de birouri - inclusiv cabinete medicale, notariale etc., spatii comerciale, terenuri intravilane. Prin noul produs, banca sustine dezvoltarea afacerilor intreprinzatorilor romani, acoperind o cerinta de finantare pentru destinatii imobiliare. A fi proprietarul unui sediu nou, a unui teren pe care ulterior se va construi - sunt elemente importante pentru stabilitatea si dezvoltarea unei afaceri. Toate acestea pot fi realizate prin contractarea creditului Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans de la Banca Transilvania.

Suma maxima acordata de Banca Transilvania pentru obtinerea acestui produs este de 200.000 EUR  (sau echivalent RON).
Produsul 8, lansat de Banca Transilvania, este dedicat intreprinzatorilor romani, atat societatilor comerciale, cat si persoanelor fizice autorizate.  Facand parte din familia creditelor rapide, clientii primesc un raspuns in numai cateva ore.

Mai mult ca oricand, acum, ideea achizitionarii unei proprietati imobiliare pe firma este de foarte mare actualitate. Oportunitatea vine de la Banca Transilvania, iar contractarea produsului Proprietati imobiliare pe firma. Credit fara avans presupune indeplinirea catorva conditii minime de eligibilitate.

Banca Transilvania a dezvoltat, intr-o perioada scurta, un portofoliu diversificat de produse si servicii dedicate intreprinzatori romani: Pachetul de credite 1 ORA Fara Garantii, Creditul START UP,    Creditul 0% dobanda, Scontare 100%, precum si Abonamentul pentru Operatiuni Bancare. La acestea   s-a adaugat, in septembrie, Clubul Intreprinzatorului Roman, prin care banca ofera membrilor clubului consultanta si training-uri. Si acest concept se bucura de impact deosebit, la doua luni de la data lansarii avand aproximativ 3.000 de membri.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: