HVB Banca pentru Locuinte a plecat la colindat

Data publicarii: 29-11-2006
Ca de fiecare data la sfarsit de an HVB Banca pentru Locuinte deschide noi puncte mobile de vanzare in cele mai mari magazine atat din Bucuresti, cat si din tara, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "Este o modalitate prietenoasa si moderna, de a veni in intampinarea clientilor nostri acolo unde se afla ei in aceste zile, adica la cumparaturi pentru Sarbatori. Desigur, inclinatia potentialilor clienti in aceste zile este catre consum, dar cred eu, cu o Prima de Stat de 15% plus o dobanda de pana la 4,5% ii vom convinge ca este avantajos sa economiseasca" a explicat Petre Tulin, Presedintele HVB Banca pentru Locuinte.

Peste 50 de standuri mobile au fost deschise in aceste zile in marile suprafete comerciale avand un dublu rol: atat de contractare, cat si ca puncte de informare pentru cei care doresc sa afle mai multe despre produsele Bauspar (economisire-creditare) si despre Prima de Stat.

"Daca luam in calcul valoarea medie a contractelor noastre de economisire creditare de cca 20.000 ron (cca. 5.700 euro), ne putem da seama ca valoarea primei de stat cuprinsa intre 120-150 euro si  primita anual, reprezinta o buna miza pentru clientii nostri. Daca adaugam si premiile la concursul nostru constand in aparate foto digitale, televizoare cu plasma si chiar un automobil german, putem afirma ca oferta noastra este intr-adevar excelenta" a mai adaugat Presedintele HVB Banca pentru Locuinte.

Produsele de economisire creditare ale HVB Banca pentru Locuinte se bucura de succes mai ales in zona Transilvaniei, unde vanzarile depasesc 40%, Clujul si Aradul conducand in topul economisirii.

O diferenta imbucuratoare fata de anul 2005 este data de cresterea ponderii contractatelor pentru sume mai mari de 50.000 lei, de la 3% la peste 15% anul acesta.
 
Produsele HVB Banca pentru Locuinte cuprind doua etape. In prima etapa, cea de economisire, clientul economiseste un minim de pana la 40% din suma contractata si beneficiaza de sprijinul financiar al Statului care, prin Legea 541/2002, rasplateste efortul de economisire anual cu o prima de 15% la soldul economisit. De asemenea, banca acorda si ea o dobanda pentru economii de pana la 4,5%.

In cea de-a doua etapa, cea de creditare, HVB Banca pentru Locuinte ofera posibilitatea obtinerii unui credit avantajos in Lei cu dobanda fixa de pana la 4,5% in functie de produsul ales.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: