La BCR e inchis vineri

Data publicarii: 30-11-2006
La BCR e inchis vineriBanca Comerciala Romana (BCR) nu va desfasura operatiuni cu publicul in ziua de vineri 1 decembrie 2006, Ziua Nationala a Romaniei fiind declarata zi nelucratoare, se arata intr-un comunicat remis BankNews.ro. Fac exceptie birourile BCR aflate in magazinele Praktiker, care vor lucra potrivit programului obisnuit. Se Precizeaza ca pentru ziua de vineri 1 decembrie, BCR a luat masuri pentru colectarea numerarului de la clientii bancii, potrivit conventiilor incheiate.

De asemenea, banca a stabilit masuri operative pentru alimentarea cu numerar a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar (ASV), astfel incit clientii bancii sa poata avea acces nelimitat la propriile resurse financiare. Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri.

Unitatile BCR vor fi redeschise pentru operatiuni cu publicul in ziua de sambata 02 Decembrie a.c., programul de lucru - 8,30-12,30 - si gama de operatiuni efectuate fiind cele obisnuite pentru zilele de sambata.

Redactia BankNews.ro