Raiffeisen, numarul 1 in Europa de Est

Data publicarii: 02-12-2006
"The Banker", revista ce apartine grupului Financial Times, a acordat grupului bancar austriac RZB Group nu mai putin de cinci premii, printre care si cel de Banca Anului 2006 in Europa Centrala si de Est, aflam din Evenimentul Zilei. Astfel, atat Raiffeisen Zentralbank osterreich AG (RZB), cat si Raiffeisen International Bank-Holding AG au primit premiul Banca Anului 2006 in Europa Centrala si de Est (CEE). In plus, RZB a fost desemnata Banca Anului in Austria, iar sucursalele Raiffeisen International din Bulgaria, Croatia si Serbia au fost desemnate Bancile Anului in tarile in care opereaza. Premiile au fost decernate, ieri, intr-o ceremonie ce a avut loc la Londra.

Titlul Banca Anului este decernat de revista "The Banker" pentru diferite regiuni, state sau categorii si este considerat unul dintre cele mai prestigioase premii acordate in lumea afacerilor. Deciziile pentru decernarea acestora se iau nu numai pe criterii cantitative, de genul active totale sau puterea economica, ci si in functie de dezvoltarea unor infrastructuri tehnice moderne si de strategiile inovatoare si implementarea acestora.

Anul trecut, aceeasi revista a acordat Raiffeisen International premiul Banca Anului 2005 pe pietele emergente, iar RZB a fost desemnata Banca Anului in Austria.

"Raiffeisen atrage peste 100.000 noi clienti in fiecare luna. Premiul recunoaste aceasta dezvoltare dinamica combinata cu performantele noastre solide", a apreciat directorul general al Raiffeisen International, Herbert Stepic.

Raiffeisen International reprezinta compania care administreaza subsidiarele Raiffeisen Zentralbank osterreich AG (RZB) din Europa Centrala si de Est (CEE). Raiffeisen International este lider pe piata bancara din CEE, cu 16 banci si 14 companii de leasing pe 16 piete.

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: