Media Galaxy extinde promotia creditului cu avans de 1 LEU

Data publicarii: 06-12-2006
Media Galaxy extinde promotia "1 LEU" pana pe 31 decembrie, campania fiind valabila in reteaua de magazine Media Galaxy din intreaga tara, informeaza No-Cash.ro. Promotia consta intr-un credit unic pentru piata de retail din Romania - oferirea posibilitatii de achizite a oricarui produs din oferta de peste 13 000 de produse Media Galaxy cu un avans de 1 LEU. Plata produsului poate fi facuta integral sau partial oricand in perioada urmatoare pana la 13 aprilie 2007 (de Paste). Optional, din 13 aprilie produsul poate fi achitat prin credit. Astfel clientul are la dispozitie perioada de pana la Paste pentru a stabili modalitatea de plata. Pentru plata produsului integrala sau esalonata in rate, pana la 13 aprilie costurile de creditare: comisionul de acordare si dobanda sunt 0%.

Modalitatea de obtinere a creditului este foarte simpla: documentatie minima - numai adeverinta de venit pentru un credit de pana la pana la 12 000 RON, iar raspunsul este rapid - maxim doua ore.

"Campania s-a bucurat pana in prezent de un succes important. In numai trei saptamani s-au vandut peste 3 000 produse. Inovator pentru piata de retail din Romania, creditul "1 LEU" ofera clientilor cea mai flexibila forma de creditare fiind perfect adaptabil cerintelor si situatiei financiare a fiecarui client in parte", declara Ramona Radut, Director Credite de Consum, ALTEX. "Este primul tip de credit de pe piata de retail care poate fi personalizat, in functie de cum si cand doreste clientul sa achite. In prezent, clientul poate achizitiona orice produs din gama Media Galaxy si sa-l plateasca incepand cu aprilie 2007 cu un avans de numai 1 LEU" a mai precizat sursa citata.

Reprezentantii Media Galaxy apreciaza ca oferta speciala de creditare "1 LEU" s-a dovedit o solutie viabila dupa intrarea in vigoare a normelor BNR, aspect care s-a reflectat si in faptul ca a fost preluata si de alti jucatori din piata de retail. Creditul cu avans de 1 LEU si 0% costuri pentru platile efectuate pana la Paste este un sistem de finantare oferit de Credex si EFG Retail Services.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: