Circa 10.000 de participanti, asteptati la mitingul CNS Cartel Alfa din Piata Victoriei

Data publicarii: 04-10-2017 | Economie

Circa 10.000 de participanti sunt asteptati miercuri la mitingul organizat de Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa", in Piata Victoriei.

Mitingul se va desfășura între orele 11:00 — 16:00, iar traficul rutier în zonă va fi deviat în intervalul orar 8:30 — 16:30.

Acțiunea de protest are avizul comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Primăriei Municipiului București, iar la acțiunea de protest organizatorul estimează participarea unui număr de aproximativ 10.000 de persoane.

CNS Cartel Alfa desfășoară în această perioadă a serie de acțiuni de protest, la nivel național, având ca revendicări principale: NU transferului taxelor sociale ale angajatorului către angajat; deblocarea negocierii și încheierii contractelor colective de muncă la toate nivelurile, plecând de la propunerea comună de modificare a Legii 62/2011 a celor 5 confederații sindicale înaintată guvernului.

Între 25-29 septembrie, au avut loc acțiuni de protest la Prefecturile de județ și discuții pentru susținerea revendicărilor în cadrul Comisiilor de dialog social.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: